Какво отегчава мъжа по време на секс?

Какво отегчава мъжа по време на секс?

Становището, че всички мъже не могат без секс, до такава степен е втълпено в женския мозък, че неволно те си правят погрешния извод, че няма нещо, което силният пол да мрази в леглото. Но това е просто поредният мит. Попитайте мъжете и те ще ви кажат от какво се отегчават по време на секс, а ние предварително ще ви подскажем:

Продължавате неволно да хапете пениса му

Повтарял ви го е, но когато страстта ви обхване, пак правите неволно захапване. Да, мъжете мразят, когато зъбите ви докоснат пениса, дори и най-малкото докосване на зъбите ви е болезнено за тях (освен ако не си пада мазохист). Ако някога сте правили грешката да го ухапете, опитайте се да не я допускайте отново, защото има вероятност вашият партньор да започне да избягва оралната любов, която искате да му доставите.

Отговаряте на телефонни обаждания по време на секс

Това напълно убива страстта. Не трябва ли сексът да бъде интимен момент? Тогава оправдания от рода на „Шефът ми е, не мога да не вдигна телефона“ просто не вървят. Никога, при никакви обстоятелства, не прекъсвайте акта, само защото е дошло очаквано, важно или „неотложно“ обаждане – всяко едно може да почака. Ако прекъснете най-интимното си изживяване, за да се втурнете да отговорите на обаждане, рискувате да разочаровате партньора си – при това, необратимо.

Смятате, че щом е еректирал, ще може отново

Жените гледат на това като на нещо лесно – щом е в изправен вид, значи е готов да действа! Да, ама не. Често поради различни причини мъжете губят ерекцията си по средата на акта и правят всичко възможно, за да я върнат, само и само да не ви разочароват. Но не забравяйте, че и мъжете са деликатни създания, а пенисът е човешки орган, който не е комутационно табло, което може да се включи с натискане. Мъжът ще се отегчи до непоносимост, ако упорствате да дразните пениса му. Дайте му почивка.

Очаквате той да води играта

Днешният мъж е на мнение, че една жена, която конкретизира желанията си и знае какво иска, е неустоимо секси. Така че простете се с остарялото мислене, че той трябва да започне, да води и едва ли не, да контролира и вашия оргазъм. Бъдете водещата вие и няма да сбъркате. 

Очаквате той винаги, ама винаги да свършва

Мъжете искат жените да разберат и осъзнаят, че и те имат своите моменти, в които не могат да достигнат до кулминация и че това е абсолютно нормално. Най-често се случва, защото вече сте правили секс три пъти през деня и при следващ опит става невъзможно за него да еякулира.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка