За мъже: Какво искат жените да знаем за тях?

За мъже: Какво искат жените да знаем за тях?

Чували сме, че жените са загадка, понякога трудни за разбиране, изненадващи стихии, кротки и бушуващи… Хубаво е да знаем някои елементарни истини за тях, за да не ги нараняваме. Ние сме мъже и сме различни, макар да принадлежим към човешкия род. В тези различия е очарованието.

И ето какво трябва да знаем за дамите:

Грижовният мъж е 100% секси

А не „лошото момче“! Разбира се, някои жени са привлечени от такива типове, но това е временно. Ако искаме трайно да ги спечелим, трябва да бъдем мили и грижовни. Жените ценят човек с чувствителна страна, особено когато са разстроени. Да, те искат да ги прегърнем и да им подадем кърпичка.

Стилният мъж винаги побеждава

За жените начинът, по който сме облечени, моментално им дава знак доколко ги уважаваме. И с пълно право – нима ние бихме одобрили небрежна жена си в изискан ресторант, например? Модните тенденции идват и си отиват, но вниманието на мъжете към тяхното стилно облекло трябва да е дълготрайно. Това означава, че трябва да се поддържаме не само през първите години на брака или връзката! Ако се занемарим, защото “вече е наша”, не можем да виним жена си, че е престанала да ни желае в леглото…

Не крийте недостатъците си

Жените обичат личностното израстване. Те ценят мъж, който е чувствителен и им харесва, когато той не крие недостатъците си. Тук проработва вроденият им майчински инстинкт, подтикващ ги да ни помагат да станем по-добри. Да си го кажем – обичаме да ни обгрижват и да усещаме тяхната подкрепа.

Среща № 3 не е зелена светлина към спалнята

При жените няма график кога ще ни ощастливят с първия секс. Всъщност, жените харесват бавната лента. Често ние сме по-нетърпеливите и искаме да поемем по най-бързия път към леглото. Но много жени предпочитат първо да се почувстват уверени и разбрани, искат романтика, и то много. А това означава време, разговори и докосване, преди да се пристъпи към по-прозаичното…

Безопасният секс е възбуждащ

Това е нещо, върху което и двамата трябва да се съсредоточим, но психолозите казват, че жените оценяват грижата ни и се чувстват по-защитени. Когато човекът до нея ѝ даде да разбере, че предпочита да го направи с презерватив, тя ще одобри това.

Обожават постоянните комплименти

А нима ние не ги обичаме? За жените е още по-важно да ги уверяваме колко са красиви. Те обичат да им казват, че изглеждат добре и харесват мъже, които го казват. Когато тя облече нова секси рокля например, не ѝ спестявайте хвалебствени думи. Мъже, които не пестят комплименти, печелят пред онези, които излизат със становище от рода на „нали си знаеш, че те харесвам“. Не, няма как да знае, ако не ѝ го напомниш.  

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка