You are currently viewing Сексуалността на Овена –  полезно да се знае!

Сексуалността на Овена – полезно да се знае!

Овенът е първият огнен знак в зодиака. За него е всеизвестно, че е „буен, твърдоглав и винаги прав”. Що се отнася до секса, представителите на тази зодия са пламенни, дръзки и доста изобретателни.

Ако си имате вземане-даване с Овен в интимно отношение, няма да има нужда от тревога – хората от този слънчев знак обичат да поемат водеща роля в почти всичко, те знаят кога и как да направят правилните движения в леглото, веднъж щом научат какво се харесва на партньорите им.

Имайте предвид и други неща, ако опрете до секс с Овен. Какви точно, изброяваме в следващите редове.

Ако искате по-често секс – имате го!

Много обичат да правят секс. Овните са забавни, свободни и са в състояние да се любят многократно. Същото очакват и от партньора си. С енергийни нива, несравними с който и да е друг звезден знак, и със способността му да презарежда батериите си за рекордно кратко време, Овенът е знак, който обича да прави любов за кратко и често. Спонтанността е ключовата дума за Овена – това е човек, който най-вероятно ще прави секс още на първата ви среща и в най-импровизирани моменти. Самоконтролът в секса не е в природата му.

Ерогенните зони на Овена

Масажирайте главата им, разрошете косата им, целувайте зоните зад ушите – всичко това ще накара Овена да пощурее. Можете дори леко да ги дърпате за косата.

Доза агресия и BDSM

Тези хора могат да бъдат много агресивни в секса. Бъдете готови за евентуален по-твърд сценарий, ако решите да правите секс с Овен. Игрите на доминантност и подчинение стоят на първите места в списъка на сексуалните предпочитания на Овена. Това понякога е проблем, ако партньорът им не обича да играе грубо или нещата започват да излизат извън контрол. Естествената агресия на Овена остава неговата ахилесова пета, но също така е източник на лудото му сексуално желание.

Обичат да ловуват

Щом сте решили да им се харесате, не се поддавайте лесно – оставете ги да да ви спечелят. Това допълнително ги възбужда, защото Овните обожават да завладяват.

Не очаквайте прелюдия

Любовната игра не е тяхната силна страна. Те обичат да участват в основното действие, така че не очаквайте повече от 5-минутна прелюдия.

 

Не си падат по гушкането

Много рядко ще срещнете Овен, който обича да се гушка след секс. Той може да го направи, но само по задължение. В действителност ще предпочете да се заеме с други задължения, които могат да включват дори проверка на пощата.

Харесват го опасно

Овните не са скромни. Харесват опасния секс, затова не разчитайте на мисионерската поза. Със сигурност няма да скучаете, ако и вие сте подобен тип в сексуално отношение…

секс магазин