You are currently viewing Палави идеи за секси подарък

Палави идеи за секси подарък

Търсите секси подарък за вашата половинка? Удачно решение! Кой не би се зарадвал да получи някакъв палав подарък? Всяко едно от предложенията в Passion.bg би било перфектно за него или нея, а какво ще се хареса като комбинация, това зависи от личността. На някои им допада нещо по-хумористично, на други – по-естетично, и т.н. 

Подходящи идеи и за двата пола

ЛУКСОЗНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА СЕКС ИГРАЧКИ С КОДОВО ЗАКЛЮЧВАНЕ

Скрийте безопасно играчките си за възрастни в луксозна кутия за съхранение с кодова ключалка. Вашите играчки ще бъдат достатъчно близо, за да им се наслаждавате, когато поискате, но в същото време ще останат безопасно скрити от останалите вкъщи.

СВЕЩ И МАСАЖНО МАСЛО

Тази комбинация е идеална за романтичен и секси масаж. Малко гореща температура ще даде допълнителни интересни усещания по време на масажа.

СЕКСИ И СМЕШНА ЧАША

Смешен и едновременно палав подарък – чаша за кафе или чай с надпис или картинка, специално за него или нея. Колкото и да е тривиално, това винаги действа добре, защото можете да персонализирате посланието и  изображението по чашата. А всеки подарък, направен „по поръчка”, несъмнено трогва.

СЕКС ШЕГИ

В тази категория влизат толкова много идеи за забавен подарък, с които да усмихнете и него, и нея. Вие най-добре знаете кое от многото предложения е именно за любимия човек, тъй като всеки различно би реагирал на някои шеговити подаръци…

Подходящи идеи за него

СЕКСИ КОЖЕН КАМШИК

Вероятно вашият партньор ще бъде изненадан от такъв подарък, но се предполага, че би бил приятна изненада.

БЕЛЬО С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Секси бельо за него, което е по-необичайно и си е за вашите палави игри. Със сигурност ще предизвикате неговата усмивка. Предварително обаче се уверете, че партньорът ви „носи на майтап”, в противен случай ефектът може да се окаже обратен.

Подходящи идеи за нея

СЕКСИ БЕЛЬО

Еротичното бельо винаги, просто винаги е удар право в десетката. То придава самочувствие на дамата и допълнителна възбуда при секс игра. Така че никак няма да сбъркате, ако изберете бикини, прашки, корсет, рокличка, секс нощница или друго – всичко е подходящо!

КОМПЛЕКТИ

Жените обичат пълнотата, завършеността на нещата – това им е в природата. Ако силно се затруднявате какво ще оцени дамата до вас, изберете комплект. Какво ще бъде съдържанието му, това зависи от вас. Едно е сигурно – такъв подарък ще ви издигне в очите й!

Идеи, които могат да се окажат неподходящи

И нека обърнем внимание на това какво не би било съвсем удачно да се подарява, когато става въпрос за секси палав подарък:

  • надуваема кукла на ангажиран във връзка мъж;
  • всичко, свързано с аналния секс, ако двойката или самотният играч не си пада по него;
  • прекалено едрогабаритно дилдо.
секс магазин