Масажът като секс стимулатор

Масажът като секс стимулатор

При споменаване на думата „масаж“ реакцията е блажена усмивка на лицето. А когато е еротичен, той се превръща в сладостно изживяване, което със сигурност ще помогне за увеличаване на взаимното удоволствие на двамата партньори. Вижте някои полезни съвети как да бъде изпълнен еротичният масаж така, че да има желания ефект:

Каква да бъде позицията на масажираното тяло?

Вашият партньор (или дамата ви) може просто да си лежи по корем в леглото, с възглавница под главата, а лицето да бъде обърнато на една страна. Оттук нататък се следи реакцията, за да стане ясно кои части на тялото имат нужда от нежно или по-силничко масажиране… Ако сте наясно с ерогенните зони на половинката си, стимулирайте ги внимателно, като масажирате около тях – не директно.

Дишането има значение

Дишането е от голямо значение по време на еротичния масаж. Ако масажиращият не диша равномерно, тогава ще бъде трудно да се съсредоточи върху масажа и да бъде в синхрон с масажирания. Когато се уверите, че и двамата дишате в такт, телата ви ще се отпуснат и ще си осигурите достатъчно кислород в мускулите.

Съществува техника на синхронизация, която наистина може да помогне за сближаване – по време на самия масаж, докато единият от партньорите вдишва, нека другият да се опита да издишва дълбоко поетия въздух. Това се повтаря възможно най-бавно, докато усетите, че телата ви започват да се сливат. Овладеете ли техниката, ще бъдете в състояние да желаете едно и също и да избягвате разминавания.

Правилното масажиране постига ефект

На първо място – не се бърза! Стимулира се всяка част от тялото, особено ходилата и пръстите на краката, където е наситено с точки, които изпращат импулси към слабините. Едва когато масажираното тяло стане напълно отпуснато, тогава можете да пристъпите към стимулация на половите органи.

Еротични масажни масла

Използването на еротично масажно олио много помага за усилване на приятните усещания. И не забравяйте да използвате целите си длани, както и пръстите на двете си ръце. Те обилно се намазват с олио, след което с кръгови движения се разнася по местата, които ще бъдат масажирани. Целта е тялото да бъде загрято и лека-полека да се отпусне.

ВНИМАНИЕ!

При масаж на гърба много трябва да внимавате да не притискате силно гръбначния стълб, за да не се стигне до повреди. Същото се отнася и до по-напрегнатите места по тялото – например раменете и основата на врата. Там натискът трябва да бъде лек, без причиняване на болка, както се случва при лечебния масаж. Целта на еротичния такъв е съвсем различна…

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка