You are currently viewing 4 начина да използвате секс играчки, за да подобрите секса във връзката

4 начина да използвате секс играчки, за да подобрите секса във връзката

Миналият път говорихме за това как да започнете разговор за използването на секс играчки във връзката Ви, а този път ще се съсредоточим върху това как да ги използвате.

Пазарувайте заедно

Първият начин да внесете новост и авантюризъм в отношенията Ви е да пазарувате заедно. Няма нищо по-възбуждащо от това да видиш партньора развълнуван и заинтригуван, особено ако е комбинирано с еротика и ако резонира с Вас. Отидете заедно до някой магазин или още по-добре – пазарувайте онлайн когато сте насаме. Пазаруването насаме ще Ви даде пространство да говорите свободно, да се докосвате и дори да преминете към сексуална игра, в случай че възбудата премине към желание 🙂 

Масажори за контрол на оргазма 

Думата за тези играчки идва от английската magic wand, което в буквален превод значи магически пръчици и има защо. Тези супер мощни вибратори не са пенетрационни, но имат изключително голяма площ, която можете да използвате върху всяка част от тялото. Най-често използвани за клиторна стимулация те са и играчката, която се споменава за контролиране на оргазма от партньора Ви. Контролирането на оргазма дава пълен контрол на партньора върху Вашите оргазми – те сами могат да решат кога да отдръпнат или да засилят интензитета на играчката, като по този начин Ви приближат или отдалечат от достигането на климакс. Ако не е нещо, което сте опитвали, но идеята за пълен контрол от страна на партньора Ви възбужда – гмуркайте се смело. 

Масажор с 12 вибриращи функции, вълшебно удоволствие – Carina

Carina е aкумулаторен масажор с множество вибрационни режима в нежно розов цвят, произведен от Pretty Love. Този масажор е изработен от мек силиконов материал с изпъкнала глава за максимално качествена и интензивна стимулация. Ергономичната форма и липсата на шевове и гънки правят играчката изключително привлекателна, а малкото бутони за контрол улесняват нейната употреба. Carina има 12 вибрационни функции, зарежда се лесно с USB кабел (включен в комплекта).

Вибратор и масажор, сила и финес, 26,5см. – Zоа Raspberry

Zоа е един от най-новите продуки в каталога ни. Този масажр е част от ексклузивната серия играчки на Shunga. Разполага с мощен мотор с 4 независими бутона за управление, които осигуряват 5 режима на скорост и 10 функции на вибрация, оставяйки ви безкрайни възможности за употреба. Zoa™ може да се използва от двете страни и ще стимулира както външните, така и вътрешните ерогенни зони, а партньорът ви може да го използва дори по време на полов акт.

Масажор, луксозен, мощен и голям, 30см. – Smart Wand 2 Large Aqua

Клиторни стимулатори при пенетрация 

Клиторните стимулатори, макар и малки са изключително интензивни играчки, при които освен пулсация, има и засмукване – комбинирани тези две стимулации могат да Ви доведат до супер интензивни оргазми. Страхотни са за използване по време на пенетрация – особено в кучешка или мисионерска позиция. Ако искате да поекспериментирате можете и да ги използвате като масажор – за стимулация и контрол на оргазма.

Клитор стимулатор за експлозивни оргазми – Satisfyer Pro 2 Copper

Satisfyer Pro 2 Next Gen се побира удобно в ръката, което позволява да се насочва лесно и комфортно. Невероятната технология на тази популярна вълшебна играчка вече е доказала своите качества. Гъделичкащите въздушни вълни под налягане придружени от тръпнещи пулсации стимулират клитора безконтактно и по непознат до този момент начин.

Звуков клитор масажор, интимно умопомрачение – Sona 2 Cruise Black

Sona 2 Cruise е най-мощният клитор стимулатор, който можете да изпробвате. Sona 2 Cruise прави уникалните пулсации постоянни по време на употреба, така че когато е притиснат силно към тялото, допълнителната мощност се освобождава, за да предизвика интензивно и дълбоко стимулиране. Разполага с 12 стимулиращи настройки, система круиз контрол, пълна водоустойчивост и акумулаорна батерия.

Вибриращи бикини с безжично дистанционно – Vibrating Panty

Тези вибриращи гащички от колекцията PantyRebel са изработени от мека и еластична материя, която се чувства комфортно спрямо тялото и осигурява добро прилепване. В бельото има специално отделение, в което се поставя вибриращата част. Стимулаторът разполага с 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Клитор стомулаторът може да се използва и самостоятелно, което прави този продукт много предпочитан.

Пенис пръстени за силно удоволствие за двамата

Въпреки че, пръстените се слагат на пениса и засилват предимно неговото удоволствие, ако използвате вибриращ пръстен при пенетрация с пенис или дилдо удоволствието ще е невероятно и за двама Ви. Тъй като пенис пръстените спират донякъде циркулацията и затварят повече кръв в пениса, те са страхотни играчки за ЕД (еректилна дисфункция) или ако просто искате ерекциите Ви да са по-твърди. С тяхна помощ можете да имате по-интензивни оргазми и да забавите свършването си.

Двоен пенис пръстен с вибрации, впечатляващо дуо – Spectacular Duo

Satisfyer Spectacular Duo е висококачествен силиконов пръстен за пенис и тестиси. Употребата му осигурява по-голяма интензивност по време на любовните игри, като същевременно подобрява мъжката издръжливост. Вътрешният ринг обгръща пениса, а външният пръстен прегръща тестисите за вълнуващ ограничителен ефект върху притока на кръв. Междувременно партньорката ви ще поличи целенасочена клиторна стимулация.

Пенис пръстен за двойна наслада – Vibro Rabbit Ring

Вибрационният пръстен Vibro Rabbit RIng е играчка 2 в 1. Гъвкавият пръстен е за него и вибрации за нея. Притежава изключително мека и гъвкава форма с иновативен и ергономичен дизайн. Изработен е от висококачествен силикон.

Вибриращ пенис пръстен, перфектният – Tyler Black

Тайлър е вибриращ пръстен, предназначен за двойки. Той не само помага да се удължи издръжливостта на мъжете, но и предоставя и клиторна стимулация. Меката вибрираща контурна подложка е изработена от силиконови нишки, напълно безопасни за тялото, които значително повишават стимулацията. Тайлър е 100% водоустойчив, което позволява лесно почистване и означава, че можете  винаги да го взимате със себе си във ваната или басейна.

Не се колебайте да зададете вашите въпроси към Ванина.

Ще получите отговор от експерт напълно безплатно и дискретно, благодарение на нашата рубрика „Попитай експертите“.

    В случай, че желаете да проведете личен разговор с Ванина Уолеб, можете да се свържете с нея чрез нейната facebook страница Vanina Tsoneva – intimacy coach.