Жега и Секс?

Жега и секс?

За летния секс има много да се говори… Та когато температурите се покачват, дрехите намаляват и всичко това, което е на показ може да бъде доста привлекателно. Не е чудно, че хората правят повече секс през август, отколкото през  януари. Дори според някои проучвания през летния сезон срещаме по-голям брой интимни партньори. Да, понякога може да е неприятно в тази жега да допирате телата си едно до друго. Затова обаче винаги има алтернативни варианти.

„doggystyle“

Забравете за мисионерска и обърнете нещата в полза и на двама ви. „Кучешката“ е добра алтернатива да не докосвате до такава степен горещите си тела и да се насладите на преживяването. А при възможност да се преместите на кухненския плот – действайте, със сигурност ще е малко по-хладна повърхността!

Намерете прохладна тераса или веранда.

Тераса, стълби на задната врата, хамак са добра алтернатива. В такива случаи препоръчваме да го направите вечерта, когато съседите не гледат, ако това ви притеснява. Да, определено летния бриз ще „ развеТри“  обстановката между вас! Ха-ха. А и тръпката от публичното място не е за подценяване.

Любовна игра във вода?

Да, разбира се, това е всяка сцена от филмовата фантазия. Но да имаш сношение в басейн, вана или друг воден обект, може да е потенциално опасно за вас. Водата може да попречи на естественото ви вагинално смазване. А по-лошата опция са бактериите, които се намират във водата. Но тъй като водата е „секси“, опитайте да се подготвите с любовна игра в басейна и се прехвърлете в спалнята !

Кубчета лед !

Ако спалнята е гореща, донесете малко хлад ! Ледените кубчета могат да бъдат много забавни и еротични. Топлите и студените усещания ще накарат вашия партньор да бъде в очакване за още повече.. опитайте този съвет със сладолед или масажно масло с ментов полъх.

Играйте! С играчки от стомана или стъкло!

Много от играчките се правят предимно от силикон и пластмаса, но някои от тях са направени от неръждаема стомана, а хладните усещания от материала ще ви накарат да се чувствате перфектно в гореща нощ. Стъклото също е материал, които може да ви донесе приятни усещания, само е необходимо да го поставите под студена течаща вода или на хладно. Бихме казали да ги оставите в хладилника за постоянно, но никога не знаете кога ще пристигнат гости… !

Наслаждавайте се на топлите дни и бъдете креативни!

секс магазин