Защо трябва да помислим два пъти, преди да пристъпим към секс…на плажа?

Каква е лятната ви фантазия?

THANKS, PORN!

Изобразяването на  на екраните на тази авантюра, като най-прекрасната и крайна лятна фантазия. Всъщност, практикувайки секс на плажа, под душа или в басейн, този експеримент може да се окаже не толкова вълнуващ. Да, разбираме, полуголи сте, навън е горещо, трудно ви е да пропуснете възможността  да се включите в това предизвикателство, когато пред вас гледката крещи за секс! Въпреки всички твърдения за безопасност, моля уверете се в „за” и „против” от това преживяване и прочетете по-долу.

Вероятността от попадане на пясък в и около гениталиите ви е напълно възможна. Рискът, който може да се предвиди е неоспоримо дразнене и протриване на вашите интимни зони, което всъщност няма да бъде най-приятното усещане по време на акт и след него.
Преди да пристъпите към този вид „екстремност”, уверете се, че има хавлия или друго средство намаляващо риска от попадане на малките песъчинки по, на или във вас!

Относно секс в басейн, считаме, че идеята не е чак толкова добра. Предвидимо в басейните в хотелите съществува pH, което със сигурност ще доведе до раздразнение. От друга страна трябва да имате предвид, че бактериите виреят във водата. Масата от хора, влизащи в басейна увеличава риска от попадане на бактерии във водата, а съответно и риска те са се окажат върху вашето тяло.

Бъдете разумни! Човек трябва да използва здрав разум, когато става въпрос за това къде ще прави секс!

Фактът, че пясъка бива използван за обществена тоалетна на прелитащите и четириногите ни приятели, означава, че може да съдържа 100 пъти повече бактерии. Сега вече натиснахте паник бутона, нали?

Относно естествената смазка, не можете да разчитате на нея, когато сте във вода. Тя е 90% вода и когато бъде потопена в още вода, то тя се неутрализира. В случай, че лубрикантът е неразделна част от плажните ви принадлежност, ви препоръчваме да използвате лубрикант на силиконова основа, а не такъв на водна. Смазката на силиконова основа е много по-дълготрайна и приятна когато става въпрос за игри във водата или анален секс.

И не забравяйте, че шанса от зачеване не е абсурден и все още сте изложени на риск от непредвидена бременност!

Всичко това не трябва да ви стряска, а само да ви напомни да вземете необходимите мерки, за да изживеете лятната си фантазия на върха на удоволствието!

секс магазин