За жени: Какво искат мъжете да знаем за тях?

За жени: Какво искат мъжете да знаем за тях?

Всеки е индивидуална личност, но и всеки от нас принадлежи към единия или другия пол. Има общи неща за мъжете и жените като цяло, които е добре да се вземат предвид от противоположния пол. Така ще бъдат избегнати недоразумения, кавги и дори прекратяване на връзки.

Какво биха желали мъжете ние, жените, да знаем за тях?

На мъжете по-бързо „им минава“ лошо преживяване

Жените помним по-дълго лошото и това се обяснява с чисто женския ни инстинкт за самосъхранение. За разлика от нас, мъжете са по-малко склонни да се задълбават дълго над неприятни събития. Това е и причината любимият да не помни снощния спор, за който днес отново настояваме да говорим…

Да, мъжете често мислят за секс

Те мислят за секс поне веднъж на ден и фантазират почти два пъти по-често от жените. Важно е да отбележим, че техните развихрени фантазии за неангажиращ секс не означава, че са готови да го правят!

За много мъже сексът означава повече

Широко разпространен мит е, че повечето мъже приемат секса като просто секс и нищо повече. За мнозина той е значим акт на съединение между двама души. И точно както повечето жени, мъжете намират сексуалната близост за най-удовлетворяваща именно при сериозна връзка. Една от причините е, че мъжете не си падат по промените, а постоянните партньори знаят как да си угаждат един на друг по-добре от непознатите.

Харесва им, когато ние поемем инициативата

Време е да се отървем от налаганото мнение, че винаги и абсолютно всякога мъжът трябва да поема инициативата за секс. И мъжете обичат да бъдат преследвани, и желаят партньорката им да поема по-често водещата роля. Не се притеснявайте да кажете на вашия човек: да, искам секс тук и сега! Ще му хареса.

И мъжете не са винаги готови за действие

За изненада на много от нас, и мъжете невинаги са в настроение за секс. При тях има солидна доза стрес от работата, отговорността за семейството, плащане на сметките и т.н. А стресът е спирачка за либидото. Да се знае: когато мъжът каже „не тази вечер“, не означава, че е загубил интерес към нас – просто не е в кондиция в този момент.

Да, мисълта, че няма да могат да ни задоволят ги ужасява и им пречи

На тази тема те са по-чувствителни от нас, особено с напредване на възрастта им. Те се тревожат за вида на тялото си, сексуалната техника и издръжливостта си. Проблемът е, че мисълта за провал може наистина да ги доведе до такъв. Тук наша е ролята да ги накараме да се отпуснат и се съсредоточат върху удоволствията на момента…

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка