За ползите от кегел упражненията!

Кегел топчета

Всички знаят, че символът на мъжествената сила е изправен и твърд фалос. Но малко хора знаят, че за добър, незабравим секс се нуждаете не само от силен пенис, но и от еластична и стегната вагина, която може да прилепне плътно по пениса.  Хората независимо от пол, ръст и индивидуални анатомични особености на гениталиите, изпитват най-ярки усещания по време на интимност, именно поради плътното прилепване на пениса към вагиналните стени.

Жената по време на вагинален секс изпитва максимално удоволствие, когато пенисът на мъжа има пълен контакт със стените на вагината. А възможността за нейния оргазъм пряко зависи от това колко плътно притиска нервните окончания на вагината си към фалоса. В противен случай, и удоволствието на мъжа от секса няма да бъде максимално.

За да увеличите контакта на влагалището с пениса на партньора трябва да тренирате вашите мускули. Те играят важна роля. Стените на влагалището имат нервни окончания, кръвоносни и лимфни съдове. По време на сексуална интимност, реагират на допир и по време на възбуда, образува еластичен „маншет“, което допринася за волевата възбуда и на двамата партньора.

Вагиналните мускули са изключително важни за здравето на жената. Много важна е способността им да се стягат, което може да се използва максимално от тях по време на секс. Развитите вагинални мускули покриват фалоса много плътно и по този начин се оказва съществен натиск върху ерогенните зони на целия вагинален обем едновременно. Интимните мускули са проектирани да стимулират фалоса, да предизвикат еякулация. Те също спомагат и за оргазъм при жената.

Все повече лекари препоръчват използването на кегел топчета и практикуването на кегел упражнения за поддържане на мускулатурата, а дори и за лечение на заболявания. С възрастта вагиналните мускули отслабват, което може да бъде избегнато с приятни упражнения само за 30 минутки на ден. Ако изберете кегел топчета с вътрешни тежести по време на тренировката ще се насладите на нежни вибрации. Да не пропуснем да кажем, че кегел упражненията могат да бъдат съчетани с фитнес, пилатес, йога, а дори и с ежедневните домакински задължения.

Ако мускулите на влагалището са тренирани, размерът на пениса няма значение за жената. Еластичните мускули на влагалището ще могат да покрият плътно пениса, дори този с малки размери.

В този ред на мисли,  ще ви дадем насока с няколко продукта, чрез които ще бъдете т.н. „компактна“ жена.  Вагиналните топчета за кегел упражнения със забележителен дизайн, са подходящи за всички вас! – Начинаещи, опитни. 

Продукт Кегел топките Pretty Love Kegel Tighten Up I

Кегел топките Pretty Love Kegel Tighten Up I имат вътрешни тежести, които се движат и стимулират допълнително влагалищните стени, а това прави чувството още по-приятно и запомнящо се.Този продукт съчетава удобство, комфорт по време на употреба и един семпъл, красив дизайн. А още по-вълнуващо е, че в момента са на промо цена!

Продукт Iwhizz Luna са силиконови кегел топчета

Iwhizz Luna са силиконови кегел топчета, които не само могат да спомогнат за здрава интимна мускулатура, но и са полезни защото увеличават удоволствието по време на секс! Идеални за тренировка на вагиналните стени, интимната мускулатура, допринасят за по-лесно достигане до оргазъм и значително по-бърза възбуда.Насладете се на тази интимна процедура! Намерете пълната информация за продукта ТУК.

В случай, че подбудихме интереса ви към нещо ново и имате желание да изпитате това удоволствие, разгледайте цялата категория за интимна тренировка – тук и  изберете най-подходящият продукт за вас!

секс магазин