За мъжете: Как да не прецакате първия си секс с новата любима?

За мъжете: Как да не прецакате първия си секс с новата любима?

Имате си нова любима и естествено, искате да я впечатлите максимално в леглото. Мислено се виждате как влагате всичко, на което сте способен, всякакви виртуозни изпълнения, които владеете… Но все пак практиката показва, че гафове не са изключени в секса за първи път. Ето къде трябва да внимавате:

1.Избягване на нежелана бременност – да, вие сте отговорен повече от нея. Не разчитайте, че тя ще носи презервативи, нито че ще приема противозачатъчни. Да чакате от нея да мисли за незабременяване показва, най-малкото, липса на мъжка отговорност. А това проваля всичко по-нататък – бъдете сигурни!

2.Внезапен изблик на емоционалност – ако тя се разплаче или разсмее по време на сексуалния акт, не гледайте уплашено! Такива реакции са плод на въздействието на химии в организма поради вълнението, което е нормално. Прегърнете я, не я наричайте луда или с други подобни епитети, дори и да си го мислите.

3.Не показвайте ВСИЧКО, което можете в секса. И при мъжете важи правилото, че мъжът е по-интересен, когато е загадъчен. А и една връзка е стабилна, когато се гради с по-ниска скорост.

4.Да, попитайте предварително какво не ѝ харесва и какво обича. Така ще избегнете недоразумения, дори възможни наранявания. Вие може да сте поклонник на секс играчки, но тя да е неопитна в това. И също – показва съобразителност, внимание и грижа – все качества, достойни за мъжа. Такъв мъж е също по-желан…

5 Не сравнявайте! НИ-КО-ГА! Дори да ви идва на устата, не ѝ казвайте какво сте правили с предишните си гаджета. По-добре или по-зле – няма значение! Сега сте с нея и толкова!

6.Не се хвалете предварително. Това не прави добро впечатление на никого, особено на дамите.

7.Не бързайте да я разсъбличате. Превъзбудата ви прави нетърпелив, но ако бързате, рискувате по-скоро да я стреснете, отколкото да я предразположите.

8. Ако изведнъж ви „падне“, не драматизирайте и не се самокритикувайте – на нея не ѝ трябва мъж, който лесно се отчайва. Обяснете ѝ, че се вълнувате. Пошегувайте се – това работи. Всъщност при много двойки първият секс далеч не е бил най-добрият техен, най-вече заради вълненията, които и двамата изпитват. Те се отразяват на физиологичното състояние и на мъжа, и на жената. При него ерекцията може да не сработи, а при нея – да се появи вагинална сухота. Тези явления са временни и отминават, когато се поопознаете повече и се поотпуснете.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка