За какво са нужни секс играчките?

Кога за последен път сте били в магазин за възрастни? А може би Ви смущава дори мисълта да посетите “подобно” място или смятате това място за нещо неприлично за зрелия човек?

Знаете ли, че магазините за интимни стоки предлагат не само дилда. Само си представете една романтична вечер с ароматни свещи и масаж заедно с любимия човек, за който сте подготвили красиво бельо и затоплящо масло. Всички тези артикули могат да се купят само на едно място. Вече знаете къде!

Мини вибратор зайче

Да, така наречените дилда не са чак толкова прости, както често е прието да се мисли. Още древните египтяни са използвали прецизно обработени интимни играчки. А с изобретяването на електрическия двигател се появяват и вибраторите – най-търсените и популярни играчки за възрастни.

Според резултатите на европейски и американски проучвания , където отдавна има голямо търсене и предлагане на интимните аксесоари, вибро играчките спомагат да се запазят стабилни, лоялни и чувствени семейните отношения.

Далеч не всяка еротична фантазия може да стане реалност в ежедневието на съпружеския живот, като например двойно проникване, за което тайно си мечтаят почти всички мъже и жени. Дилдото ще бъде Ваш верен съюзник – и така ще се реализира Вашето съкровено желание, при което двамата партньори ще получат върховно удоволствие, без никаква ревност или недомлъвки!

Модерните вибратори са снабдени с многобройни режими на работа, което позволява да се избере най-комфортното ниво на стимулация.

Също така могат да вибрират не само изкуствените пениси, а и такива малки и същевременно много полезни и приятни нещица като пенис пръстените. Почти незабележима и не чак толкова скъпа вещ, но с много преимущества: поддържат ерекцията, удължават времетраенето на половия акт, стимулират клитора, в случай, че има вибро куршум. Един толкова малък и дискретен аксесоар, а носи наслада и комфорт и за двамата партньори.

Пенис пръстен с вибрации във формата на сърце

Ако мъжът е притеснен от размера на своето мъжко достойнство (в 99.99% от случаите това са напълно неоснователни притеснения), тогава смело може да се използват пенис удължители. Те осезаемо увеличават размера, подсилват ефекта върху партньорката и правят всеки мъж много по-уверен.

Пенис удължител с вибро куршум

Използването на вагинални топчета вече отдавна се препоръчва от гинеколозите в цял свят! Те са предназначени не само да доставят приятно сексуално усещане и стимулиране, а и спомагат за свиване на влагалищните мускули. Те ги тонизират и ги правят по-силни и еластични. А това от своя страна директно рефлектира върху женското здраве и интимно удоволствие.

Също така важно място сред артикулите в магазини за възрастни заемат интимните лубриканти и презервативи,  предлагани в широк спектър, за всякакъв вкус (буквално) и от различен ценови клас. Такова разнообразие няма да видите в нито една аптека.

Също така специално следва да се отбележи, че в наши дни и производителите, и магазините за интимни стоки се стремят да предлагат играчки, разработени от последно поколение материали. Те са приятни на допир, не предизвикват алергии, отличават се с удобство употреба, но най-важното е, че са максимално безопасни благодарение на специално разработен дизайн.

В тази статия изброихме далеч не всички играчки за възрастни, които не само могат да заинтригуват всеки, а и да послужат като много полезен инструмент за създаване и запазване на хармонични сексуални отношения в двойката.

И ако отдавна, или дори никога,  не сте влизали в магазин за възрастни. То сега е най-точният момент и сте на най-правилното място!

Passion.bg