You are currently viewing ЗА и ПРОТИВ пенис клетките

ЗА и ПРОТИВ пенис клетките

За любителите на по-грубата сексуалната игра съществуват разновидности на интригуващи продукти за мъжко целомъдрие. Всеки един от тях, включително пенис клетките, е направен с цел да отговори на нуждите на потребителите. Тези специфични играчки създават както възторг, така и смут в съзнанието на определени клиенти. А истината е, че само при неправилно им използване подобни атрибути могат да доведат до каквито и да било наранявания. Нека видим аргументите „ПРОТИВ“ и техните контри – „ЗА“, по отношение на тези вълнуващи секс играчки:

Аргумент ПРОТИВ: Пенис клетките водят до тежки кожни проблеми.

Елементарната хигиена на половите органи и на самата играчка, независимо каква е тя, предотвратява всякакви последващи неприятности. Може пенис клетката да се почиства с парче плат и малко вода. Също така се препоръчва да си купите клетка, която да дава достатъчно пространство за „дишане“ на члена.

Аргумент ЗА Поддържаната пенис клетка определено изпълнява своето предназначение…

Аргумент ПРОТИВ: Пенис клетките водят до сериозни наранявания.

Toзи пpoдyĸт за цeлoмъдpиe ще научи вашия партньор дa ce пoдчинявa нa гocпoдapя cи. Пенис клетката предизвиква приятно oгpaничaване, нo без нетърпими болки – вие ще изпитате търсената вълнуваща агония и eĸcтaз вследствие на това. Играчката е предназначена да изпълни по най-добрия начин вашите страстни ВDЅМ фантазии.

Аргумент ЗА: Пенис клетката не е за мъчение…

Аргумент ПРОТИВ: Пенис клетките са за комплексирани мъже с малки полови членове.

Фактът, че клетката за пенис не позволява пълно разгъване на половия орган, не означава, че тя е създадена за мъже, които страдат от комплекс за малоценност по отношение размера на своето „достойнство“.

Аргумент ЗА: Пенис клетките не са направени за мъже с малки полови органи.

Ограничаващото действие на пенис клетките нито ще направи половия член да изглежда по-голям, нито пък „смалява“ големия такъв – тяхната употреба се фокусира в съвсем различна насока.

Аргумент ПРОТИВ: Пенис клетките могат сериозно да навредят на мъжката психика.

Нека не се забравя, че грубият секс е желан, а не налаган. Употребата на пенис клетка предполага готовността на мъжа за използването ѝ, психическата нагласа за приятна болка и изобщо – мъжът трябва да бъде любител на BDSM изпълнения.

Аргумент ЗА: Пенис клетките не влияят на мъжката психика.

Интересът към продукти като пенис клетки и изборът за покупка на такава от страна на мъжа е целенасочено, трезво решение.

Аргумент ПРОТИВ: Човек може да привикне към пенис клетките.

Пристрастяване може да се получи към всяка една секс играчка. Пенис клетките са за мъже, които обичат това конкретно удоволствие или разнообразието, което те им предоставят, но склонността към привикване или зависимост е строго индивидуален и няма връзка с типа продукт. Дали партньорът ви ще се пристрасти към пенис клетката е въпрос, на който няма еднозначен отговор.

Аргумент ЗА: Пенис клетките са просто още една страхотна секс играчка.