Време е за охлаждащи лубриканти:  повече за тяхното приложение и ефект

Време е за охлаждащи лубриканти: повече за тяхното приложение и ефект

Какво ще кажете за охлаждане по време на летен секс? Охлаждащите лубриканти ще добавят нотка свежест в интимния ви живот, за да ви доставят още повече удоволствие. Този вид смазки имат компонент, който, при контакт с кожата, създава приятно усещане за изтръпване и желана хладина.

Тук ще отговорим на някои въпроси, които може би ще искате да зададете относно охлаждащите лубриканти:

Използване на презерватив

Както затоплящите, така и охлаждащите лубриканти могат да бъдат съвместими с използването на презерватив, ако са на водна основа.

Основни компоненти

При охлаждащите смазки основният компонент обикновено е ментол или подобна съставка, базирана на мента. Благодарение на това получавате завършен продукт, който ще ви причини изтръпване, охлаждане и ще подобри сензитивността на докосванията, като ги направи по-осезаеми и чувствени.

Алергични реакции

Добре е да купувате охлаждащи лубриканти от утвърден по качество и надеждност секс магазин. Дори да си знаете, че не страдате от алергии, струва си да бъдете внимателни при първото използване на такива продукти. Първо, поставете малко лубрикант върху кожата си и го пробвайте на ръката си, преди да го приложите на гениталиите. Изчакайте малко, за да се приспособите към температурната промяна, която ще усетите, преди да си нанесете повече смазка. Внимавайте с това, ако сте новаци, защото допълнителното количество охлаждащ лубрикант може да предизвика доста екстремни усещания!

Основни предимства на охлаждащите лубриканти

Повишеният кръвен поток, насърчаван от охлаждащия лубрикант, увеличава  чувствителността на половите органи и дава по-силни усещания по време на секс. Иначе казано – нещата, които по принцип чувствате като страхотни, сега ще ги усещате невероятни. Още повече, че охлаждащите лубриканти са относително евтини, но за сметка на това могат да ви предоставят несравнима секс наслада.

Още малко информация

Комбинирайте сензорните лубриканти и при игра с пръсти, за да разберете колко удивителни могат да бъдат телата ни и колко много може да се постигне с ръчни умения и добра смазка.

Вибрацията и усещането могат да работят заедно, но лубрикантите за охлаждане са подходящи за всичко: за игра с пръсти, проникване, използване на други елементи за усещане или добавяне на повече сензорни смазки към тези, които вече имате.

Повечето оxлaждaщи лyбpиĸaнти ca нa водна основа и не замърсяват бельото и чаршафите. Когато са качествени, те би следвало да са хипоалергенни. Няма опасност от изсъхване по време на употреба. Също така, те са 100%  cъвмecтими със секс играчки от различни материали за вагиналнo и аналнo пpoниĸвaнe.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка