Вибриращи гащички за нея – неочаквано вълнуващ подарък

Искате да изненадате любимата жена, а се чувствате изчерпани в идеите си какво да ѝ подарите… Има нещо, което няма да я остави безразлична, нещо неочаквано и вълнуващо, за двама ви дори – вибриращи гащички.

Някои мъже споделят, че когато опре до секс, са толкова възбудени, че дори не забелязват с какво бельо е облечена партньорката им, дори дали изобщо е била с бельо. И все пак, важно е за самочувствието на самата дама как се появява пред мъжа преди интимен акт. Господата обичат с очите, както се твърди, и реагират бързо на визуални стимули. Възниква логичният въпрос: а защо само мъжете трябва да бъдат провокирани чрез красиво, секси бельо, от страна на жената? Може ли бельото да действа и на нейните сетива?

По секси бельо и задоволяваща се, докато го носи!

И докато всички сексуално активни – и мъже, и жени – са наясно със съществуването на вибриращи дилда, вагинални и анални стимулатори с вибриращи функции, и какво ли още не, сега им се предоставя нещо още по-неустоимо под формата на подарък за дамите. Вече и бикините могат да вибрират! Представете си – тя ги носи и усеща приятно потръпване!

Тези специални гащички имат привлекателен дизайн и на пръв поглед не се различават от обичайното еротично бельо. Те обаче притежават вградена специална функция, която ги прави необикновени – вибриране, и то с помощта на дистанционно управление, чрез което се наглася честотата и силата на вибрациите.

Дискретност и възбуда

Вашата любима може да използва уникалното бельо по всяко време и навсякъде. Вибрирането си остава нейна тайна, която никой няма да забележи, докато се разхожда, чака на опашка или убива времето до срещата ѝ с вас.

Подарък за нея, от който ще се възползвате и вие – нейният партньор

С такъв подарък ще зарадвате любимата, но и вие ще спечелите. Тя ще бъде максимално възбудена, преди да я обгърнете, а нейните интимни зони ще бъдат в готовност от неповторимото усещане, за да бъде сексът ви разгорещен. А щом тя е щастлива, това несъмнено ще се отрази и на вас! Дори и когато я наблюдавате, докато получава един, два, а защо не и повече – оргазма, това ще обогати вашите сексуални игри.

Безопасността е приоритет!

Вибриращите гащички са направени от меки, приятни на допир, материи и по никакъв начин не представляват риск за носителката им. Със сигурност тя ще обикне новата си придобивка!

секс магазин