Вашите най-чувствени ерогенни зони според зодията

Вашите най-чувствени ерогенни зони  според зодията

Любовната игра е ключова за качествен, запомнящ се секс. Научете предварително зодията на своя/-та партньор/-ка, за да го/я побъркате от удоволствие…

Овен (21 март-20 април): Косата

Косата също е част от тялото и обича да бъде докосвана. Овните обожават да им галят косите, да си играят с тях… И това ги кара да изтръпват, след което очаквайте изгаряща страст.

Телец (21 април-20 май): Вратът

Атакувайте Телеца с нежни целувки по тила и ще го подлудите. Гърлената чакра се управлява от Телец и всяко деликатно действие към шията или гърлото ще накара бика да подивее.

Близнаци (21 май-20 юни): Ръцете

От всички зодиакални ерогенни зони, това е една от най-изненадващите. Меркурий управлява знака Близнаци, което прави ръцете им свръхчувствителни. Гъделичкайте ръцете на Близнаците и ще ги накарате да ви се нахвърлят.

Рак (21 юни-22 юли): Гърдите

Нежните целувки, леките масажи на гърдите и захапване на зърната ще разтопят и най-студените представители на Рака.

Лъв (23 юли-22 август): Гърбът

Следващия път, когато ръцете ви се увият около Лъва, направете пауза. Ерогенната му зона се корени в гръбнака им. Масажът на гърба, особено на гръбначния стълб, ще накара Лъва да завие от страст.

Дева (23 август-22 септември): Торсът

Играта около торса на Девата е особено вълнуваща. Целувки, движещи се нагоре и надолу по торса, стомаха и линията на талията, ще развълнуват дори и най-послушната от Девите.

Везни (23 септември-22 октомври): Дупето

Всеки обича дупето, но за Везните то е специална зона. Задните части са място за удоволствие за Везните, те обичат да бъдат галени по дупето или да бъдат пляскани леко.

Скорпион (23 октомври-21 ноември): Навсякъде!

Естеството на Скорпиона означава, че цялото му тяло е узряло за сексуално удоволствие. Считат се за най-сексуалния от всички знаци. Лекото докосване и дразнене по цялото тяло може да изпрати Скорпиона в дълбините на интензивна възбуда.

Стрелец (23 ноември-21 декември): Ханша и бедрата

Бедрата и хълбоците са най-мощните ерогенни зони на Стрелеца. Те се активират дори чрез леко докосване.

Козирог (23 декември-19 януари): Краката

Дори минимално действие върху краката на Козирога може да го подлуди. Просто прокарайте пръсти нагоре по краката на партньора си или ги целувайте, когато са над раменете ви.

Водолей (20 януари-18 февруари): Прасците и глезените

Водолеят управлява прасците и глезените на тялото, според зодиака. Лекото ухапване или целуване на глезените ще нажежи Водолея, особено по време на полов акт.

Риби (19 февруари-20 март): Ходилата

Приятен, добър масаж на краката ще накара Рибите да „плуват“ бързо от наслада.

Разбира се, вашите ерогенни зони зависят индивидуално и от вас самите. Проучете собственото си тяло и опитайте ерогенните си зони, като леко докосвате чувствителните си части на тялото. Вижте как ще се получи и… действайте!

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка