You are currently viewing Стягане на тазовото дъно с и без секс играчки

Стягане на тазовото дъно с и без секс играчки

Чували сте за това колко е важно стегнатото тазово дъно за секса и фертилитета? Там се намират органите, които са пряко отговорни за това, а вие, съответно, носите отговорност за поддържането им в младежки вид възможно най-дълго. Тази мисия не е нито невъзможна, нито трудна за изпълнение, а тъкмо напротив – с простички упражнения и чрез помощта на секс играчки, семпли и безопасни, можете да бъдете във върхова секс форма максимално дълго време.

Кои са начините за стягане на тазовото дъно?

Кегелови упражнения

По името на създателя си Кегел, те са предназначени както за жени, така и за мъже. И при двата пола ефектът е идентичен – значително подобряване на сексуалната функция и удължаване годините на полова активност. В интернет има подробни описания на тези упражнения, които никак не са трудоемки, но ползите от тях са неизмеримо огромни. Какво да правите обаче, ако така и не можете да си откраднете малко време за кегеловите упражнения, колкото и да се опитвате да ги вмъкнете в натоварения си график?

Секс играчки за стягане на тазовото дъно

Производителите на играчки за секс са помислили предимно за съвременния човек, на когото едва му остава време да си отдъхне, камо ли да отдели специални минути за изпълняване на кегелови упражнения. Ето защо са разработени специални секс атрибути, с чиято помощ можете да стягате половите си органи, докато вървите, чакате на кръстовище, седите принудително пред компютъра или просто си лежите. При тяхната употреба предимството е именно в това, че са удобни и не изискват усилие и разход на енергия. Имате широк избор между следните предложения: вибриращи вагинални топчета, вибро яйца, анални стимулатори, които влияят благотворно на простатата, комбинации от тях и други. Техният принцип на действие се базира на създаване на вибрации или пулсации, които могат да се управляват с помощта на дистанционно. Тези механични въздействия помагат на вагината, клитора и вулвата да се стягат по всяко време. Например вагиналните топчета и вибро яйца могат да бъдат включвани от вас самите, където и да се намирате, поради компактната им, дискретна форма.

Естетическа гинекология

Друг иновативен подход е прилагане на естетическа гинекология. Посредством неболезнени и кратки процедури, при които практически не съществува риск, се възвръща стегнатостта и еластичността на различни полови органи, при които се е получило разтягане, свличане (пролапс) или друг проблем. Техниките и технологиите в днешно време са напреднали и в тази област, за да ви гарантират реални резултати, но без болка и нежелани странични ефекти.

секс магазин