Стъклените дилда –  идеални за лятото

Стъклените дилда – идеални за лятото

Стъклените дилда, както и вибраторите от стъкло за вагинално и анално проникване, все още се считат от някои за „плашещи“ и едва ли не – опасни секс играчки. В действителност обаче те имат доста предимства пред конвенционалните такива:

  • Няма да се счупят, защото са направени от ръчно издухано и подсилено стъкло, което не се поврежда толкова лесно; иначе казано, за да направите на парчета стъкленото си дилдо, трябва да окажете изключително груба сила върху него;
  • Всички видове лубриканти могат да се използват със стъклено дилдо – без притеснение, че смазка на основата на силикон ще разруши повърхността му;
  • Необходимото количество лубрикант ще бъде далеч по-малко, отколкото при вибраторите от друг материал;
  • Удоволствието от тяхното използване е невероятно;
  • Можете както да си ги затопляте в купа с топла вода, така и да си ги охлаждате в купа със студена, но никога не ги поставяйте във фризера;
  • Отлично решение са за горещия летен сезон.

Защо стъклените дилда са перфектни за лятото?

Лятото е палавият „сезон на греха“. Мисълта за секс на плажа е примамваща, изобщо и за секс на открито. Ако имате под ръка стъклено дилдо, много по-лесно ще си го почиствате от полепнал пясък или частици от трева.

Самата материя – стъкло – навява мисъл за разхлаждане, дори да не сте охладили играчката предварително. А нуждата от охлаждане е огромна в жегите или в топлите, безветрени летни нощи.

Лятото е сезон, през който разпространението на болестотворни микроорганизми е повишено, защото топлото време благоприятства тяхното развитие. Стъклото е непорест материал, затова през него практически е невъзможно миниатюрни бактерии или частици от външната среда да проникнат навътре, създавайки опасност от генериране на микробни инфекции. 

В този ред на мисли – стъкленото дилдо е неподатливо на порязване, пропукване или друга механична повреда – разбира се, ако не се злоупотреби с него.

Не на последно място, стъклените дилда са по-елегантни на вид, независимо дали ще ги използвате вагинално, анално или за мултистимулиране. През лятото всяка секс играчка с по-фин дизайн е и по-предпочитана, защото създава асоциация за лекота и свежест.

За какво трябва да внимавате, ако използвате стъклено дилдо, особено през лятото?

  • Пазете го от резки промени в топлината – въпреки че стъклените вибратори могат да се охлаждат или нагряват, те не реагират много добре при внезапна, екстремна промяна в температурата. Това трябва да става постепенно;
  • Използвайте подплатената чанта – най-уважаваните производители на стъклени дилда ги доставят в подплатена чанта. Това не само помага да се поддържат чисти, но също не позволява да се блъскат в други предмети. Не забравяйте да си я използвате винаги, където и да носите любимото си стъклено дилдо.
секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка