Сексуалността на Водолея –  полезно да се знае!

Сексуалността на Водолея – полезно да се знае!

Водолеят е интересен зодиакален знак, защото обича своята независимост дори в леглото. Представителите на тази зодия имат собствен процес на мислене, собствен набор от правила и начини на действие, които обаче могат да се променят, в зависимост от хората, с които си имат работа. Водолеите никак не обичат монотонността, така че изпробването на нови неща е тяхна втора природа, особено що се отнася до секс. Тази зодия залага на развитието на чувствени отношения с партньорите си, без срамът да има място в тях. Ако ви предстои секс с Водолей, ето още някои истини, които трябва да знаете:

Обичат да експериментират

Поставяме тази им характерна черта на първо място, защото това е едно от най-удивителните качества на Водолеите. Те са готови да опитват нови неща и да експериментират в секса. Любопитството в тях поддържа сексуалния им живот вълнуващ. Могат да говорят мръсно, ако партньорът няма нищо против. Ако сте почитатели на  BDSM – няма опасност да шокирате или отблъснете Водолея, дори напротив.

Силно привлечени от необичайността, Водолеите предпочитат сексуални партньори, които се различават по някакъв начин от нормата. Раса, класа, възраст, пол и сексуалност не са пречки за секса с Водолей. Това е звездният знак с най-широк поглед върху вариациите на „традиционната двойка“.

Отдават значение на прелюдията

Имайте предвид това, защото ако не си падате по дългата прелюдия, избягвайте да се впускате в интимни отношения с тази зодия. Водолеите обичат любовната игра преди същинския акт, всъщност тя е много важна за тях. Не е без значение да доставят истинско удоволствие на партньора си, да откриват чувствените му зони, реакциите му – това е на първо място в списъка им, защото се стремят към максимално удоволствие и за двамата.

Емоционални са

Сексът с тях е комбинация от емоции и удоволствие. Те инвестират изцяло в партньора си, обичат сексът да е по-интимен, с чувства. Ако сте срещали развратен Водолей, вероятно ще възразите. Според запознатите със зодиака обаче, много Водолеи правят впечатление на безчувствени секс машини, но зад това им поведение стои тайна емоция.

Относно позите и терена

Може да е малко шокиращо за някои, но много Водолеи си падат по анален секс. Причината отново се крие в тяхната склонност към опитване на нещо  „сложно“ или „забранено“. Те могат също да харесат онлайн или телефонен секс, така че бъдете готови за изненади.

Обичат да доминират в секса

Подобно на Козирога, и Водолеят изобщо не е от покорния тип. Така че дори не си и помисляйте да ги наставлявате в леглото. Макар привидно да изглежда, че ви се „покорява“, Водолеят в действителност дърпа юздите, само че партньорът му не го съзнава…

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка