You are currently viewing Сексуалността на Стрелците – полезно да се знае!

Сексуалността на Стрелците – полезно да се знае!

Стрелецът е знак, предизвикващ вълнение, тъй като представителите му се набиват на очи с ярко изразената си индивидуалност. Да правите секс с някой Стрелец е като да се впуснете във филм с неочаквани сцени и без предварително написан сценарий. Сама по себе си, тази мисъл е достатъчна, за да бъдете заинтригувани.

Един Стрелец може да задоволи вашите луди сексуални желания и същевременно да ви остави в неведение на какво още е способен. Няма нужда от предварителна подготовка, но все пак – какво е добре да знаете, преди да се впуснете в секс авантюра със Стрелец?

Известни са като „най-мръсните”

Скорпионите са набедени за най-мръсни, но това е мит – те просто са сред най-страстните, докато Стрелците се отличават с най-мръсния си ум, що се отнася до секс. Обичат да доминират, да властват в леглото и да дивеят, в буквалния смисъл на думата, обсипвайки ви с мръсни думички.

Характерната им нетактичност, която те наричат искреност, се проявява и в интимен план. Докато правите любов със Стрелец, той ще ви шепне, говори и дори ще крещи от удоволствие, докато побърка и вас.

Никакви бариери

Стрелецът е символ на откровеността, понякога стряскаща. Те са директни, без свян си казват всичко и определят какво искат, включително в секса. Държат на това партньорите им да отговарят на техните прищевки, да хармонират взаимно. Това, което е важно за тях, е партньорът им също да казва какво очаква. Смелостта им е привична, както и активността. Няма да останете недоволни или незадоволени, ако си имате работа със Стрелец в спалнята.

Шегите също са секси

Стрелците намират за особено възбуждащо да се шегуват и закачат по време на секс. Този огнен зодиакален знак предпочита шума и винаги се стреми да промени ситуация или поза, която намира за скучна. Ако целта ви е дасъблазните Стрелец, дама или кавалер, смейте се на шегите им. Спокойно можете да впуснете в ход комични изражения, усмивки и силен смях.

Обожават орален секс

Може би ще кажете, че едва ли има човек, който да е обича оралния секс. Тук обаче наблягаме на факта, че за Стрелците той е основополагащ, ако желаете да изградите трайна емоционална връзка с този зодиакален представител. Ако сте добри в оралната любов, просто сте го спечелили задълго!

Не обичат BDSM

Въпреки тяхната лудешка страстност и предпочитания към всичко, Стрелците не обичат болката. Не ги търсете за BDSM, освен ако не искате да ги отблъснете. Тяхната спонтанност не включва този вид крайности в сексуалната забава, иначе изпълнена с мръснишки изрази. Много от тях отдават голямо значение на прегръдките и нежната интимност.