You are currently viewing Сексуалността на Скорпионите – полезно да се знае!

Сексуалността на Скорпионите – полезно да се знае!

Този зодиакален знак е прочут със своята силна сексуалност. Шири се славата му на маниак, готов винаги да прави любов. Скорпионът наистина представлява взривоопасна комбинация от страст, интензивност и мистериозност, като последното го прави още по-желан за секс. Скорпионите са емоционални любовници и горещи в леглото – това е факт. Трудно е да се сравни тяхната неизчерпаема енергия с тази на другите зодиакални знаци, защото Скорпионите са подчертано сексуално активни и също така, ревностни в това, което правят – включително в леглото. В техния ум е пълно с луди сексуални желания и фантазии.

Какво още може да се каже за сексуалността на зодия Скорпион? Нека видим най-главното по тази тема. Защото за тях е важно напълно да задоволяват своите партньори, при това – с най-голямо удоволствие, както и да реализират безграничните си секс фантазии с избраната половинка.

Титла „Майстори на секса“

Тази тяхна „титла“ е 100% заслужена. Скорпионът определено знае как да се забавлява в интимен аспект. Те могат да ви докарат до лудост и да ви поласкаят дотолкова, че да се почувствате най-специални. В действителност, по думите на един Скорпион – представителите на този зодиакален знак си лягат и стават с мисълта за секс, без значение от какъв пол са…

Силен сексуален нагон

Скорпионите обичат да правят секс винаги, когато и да е и където и да е. Могат да се опишат като постоянно възбудени младежи, които непрекъснато са готови да “обслужат”. Обожават секса, луди са по него и действат!

Бързо разбират знаците

Развитата интуиция на Скорпиона го кара незабавно да улови сигнали на дискретен флирт, колкото и да изглеждат незабележими за останалите наоколо. И след като бъде заинтригуван, лесно могат да се впусне в споделяне какво му харесва в секса. А дали нещо не му харесва? Едва ли…

Подготовката е важна     

Те винаги са добре подготвени. Не е типично за тях да се разхождат без презерватив в джоба, защото биха били първи, ако усетят, че е твърде възможно да има шанс за секс. Те са суетни и не обичат да бъдат заварвани неподготвени, затова рядко бихте хванали някой Скорпион в немарлив вид.

Придирчиви са

Въпреки неудържимото им желание за секс – винаги и навсякъде – Скорпионите са доста претенциозни към това с кого правят секс. Дори да се чувстват страстно привлечени от някого, нерядко биха действали необмислено. Предпочитат да опознаят човека и да му се доверят. Те не обичат случайни връзки или празноглави партньори. Интелектът също ги привлича и им действа възбуждащо, така че не оставяйте с впечатление, че веднага ще се впуснат в секс с някоя плейтмейтка ей така, “за спорта”, ако няма какво да си кажат с нея.

Перверзия и експерименталност

Много си падат по използване на всякакви секс играчки и експериментиране на нови пози. Каквото и да им предложите, малко вероятно е да го отхвърлят като “твърде извратено”.