Сексуалността на Рибите – какво трябва да знаете?

Сексуалността на Рибите – какво трябва да знаете?

Рибите се считат за едни от най-чувствените в зодиака. Също така, пълни са с фантазии, така че можете да получите най-добрия секс някога, ако се отнасяте правилно с тях и ви се доверят. Тяхното въображение в леглото е това, което вълнува партньорите им, а подходът им е толкова романтичен, че моментално могат да ги примамят. Те предпочитат сексът да не става прекалено див и луд, но вместо това да бъде страстен и интимен. Рибите обичат да правят често секс, защото чувстват, че това ги сближава с партньора им. И колкото по-близки са си двамата, толкова по-страстен е сексът им. В този смисъл, ако ви предстои секс с представител на зодия Риби:

Ерогенни зони

Рибите са много чувствителни, когато става въпрос за краката им. Добрият масаж на крака ще ви спечели точки. Освен това, любовната игра е много важна за тях, те просто не могат да правят секс без нея.

Очаквайте майсторска съблазън

Рибите могат да се нарекат майстори в изкуството на съблазняването. Бъдете готови да бъдете съблазнени, както и да се почувствате обичани. Те умеят да ви накарат да се чувствате като крал или кралица.

Очаквайте магия и фантазии

Тази зодия е митична по природа, така че очаквайте своеобразна магия, когато става въпрос за секс с тях. Пригответе се да бъдете част от многото им фантазии, защото тези хора се радват на техен си, различен свят, който е до известна степен далеч от реалността. Не само в ежедневието, но и в леглото.

Доминатори или подчинени – може и двете

Тази зодия обича да дава. Представителите ѝ обичат да ви угаждат, да ви карат да се чувствате на върха на света. Те могат да бъдат изключително покорни или напълно доминиращи, в зависимост от това какво харесвате. Те биха опитали нещо различно в секса, ако са влюбени в партньорите си или ако им вярват дълбоко.

Повече гушкане – по-добре

Рибите са готови за всякаква поза, която ви кара да ги докосвате максимално, да имате повече интимност. Те просто обожават интимността, допира кожа с кожа. Но се въздържайте от монотонност, тъй като лесно се отегчават.

Рибите имат неизчерпаема потенциална сексуална енергия

Те може да са нежни и привързани, но ако бъдат провокирани, насочвани и насърчавани по правилен начин, нямат граница на сексуалната си енергия и могат да станат доста диви.

Падат си по паранормалното, нумерология и астрология

Подарък под формата на хороскоп или специален медальон за зодията им ще зарадва Рибите. И ще им подейства секс стимулиращо.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка