You are currently viewing Сексуалността на Раците – полезно да се знае!

Сексуалността на Раците – полезно да се знае!

Раците като зодиакален знак са известни с това, че са много емоционални, поради което сексът им е възбуждащ и страстен. Специалистите по темата твърдят, че ако сте сте имали вземане-даване с Рак, то никога не можете да го забравите, независимо дали е било флирт, целувка, секс, краткосрочна или дългосрочна връзка. Защо са така незабравими? Ето всичко, което трябва да знаете за секса с Рак.

Раците са грижовни, дори в леглото

Заради типичната им грижовност представителите на зодия Рак определено знаят точно как да ухажват партньорите си както емоционално, така и чувствено. Дори в леглото, те през цялото време се стараят партньорите им да се чувстват специални и да се наслаждават на всеки момент от интимното си време заедно.

Техните ерогенни зони

Този знак се слави със силната си чувствителност в горната част на гръдния кош. Една жена Рак би харесала, ако я докоснете там чувствено, а един мъж Рак ще забележи първо горната част на тялото ви и това, което носите, за да я подчертае. Може би малко бижу за деколтето няма да е излишно, ако искате да привлечете някой Рак.

Предпочитани пози

Раците много рядко експериментират, така че винаги прибягват до изпитани позиции. Интересното при тях е, че можете да срещнете и другата крайност – постоянно търсене на нещо ново!

Случаен секс? Не!

Рядко бихте срещнали човек от зодия Рак, който да е съгласен на случаен секс. Раците се ангажират емоционално, всичко е пропито с романтика и разговори. Те се нуждаят от истинска връзка с вас, а не от авантюра.

Без бързане

Повечето Раци обожават бавния, неприбързан секс. Не си падат по форсирането, фокусират се върху любовната игра, ласките, усещанията и различните стимулации. И в никакъв случай не бъдете груби с тях!

Обичат уюта

Тези хора обичат уюта навсякъде – някое скрито кафене, тихо сепаре, малък ресторант, специална музика за фон или нещо у дома. Тишина, романтика, нежност – това съчетание би било най-удачно за място, където да се отдадете на секс с Рак.

Обичат приятното ухание

Точно като Телците, и Раците са много чувствителни към миризми. Аромати за вана, масла, хубави сапуни, нежни парфюми – всичко, което ухае прекрасно, винаги ще бъде на дневен ред.

Майстори в целуването и оралната любов

Прочутата първоначална свенливост на Раците се изпарява в момента, в който решат да ви се отдадат напълно. Тогава могат да ви подарят орален секс по запомнящ се начин. Също така, те са известни и с това, че само с целувки могат да предизвикат оргазъм у партньора си.

секс магазин