You are currently viewing Сексуалността на Близнаците – полезно да се знае!

Сексуалността на Близнаците – полезно да се знае!

Близнаците се славят като много общителен и забавен зодиакален знак. Те обожават да експериментират с различни пози, да поддържат иновативно и забавно ниво в леглото. Партньорите им биха били очаровани от всяко движение, което правят за тях, защото Близнаците са готови на всичко, само и само да доставят удоволствие на другия.

Хората от зодия Близнаци са по правило интелигентни, поради което винаги мислят нови начини за стимулиране на ума и тялото. В секса един Близнак може да бъде и луд, и кротък – всичко зависи от настроението му. Сексуалните характеристики на Близнаците разкриват, че ако партньорът им се нуждае от умствена стимулация, тогава Близнакът може да помогне – също и когато партньорът се нуждае от физическа стимулация. Близнаците са готови да зарадват партньора си и знаят, че любовната игра е чудесен начин да направят това. Накратко, ако имате сексуален партньор от зодия Близнаци, тогава вземете предвид следните неща, които е полезно да знаете предварително:

Те обичат мръсните думички

Тази зодия обича да изрича мръснишки коментари по време на секс и дори може да ви изненада със словесната си креативност.

Много добре се целуват

Близнаците са известни с уменията си да целуват така, че могат да ви докарат до оргазъм само по този начин. Целувките им са дълбоки, страстни, подлудяващи – те просто знаят какво правят, когато подхванат устните на партньора си.

Имат високи орални умения

Представителите на тази зодия обичат оралния секс и му се наслаждават на 100%, дори дават повече, отколкото получават – и това ги радва.

Винаги са готови да експериментират

Тази зодия е много креативна и енергична. Близнаците са готови да експериментират, включително да станат част от тройка например. Не разчитайте, че дълго време ще се задоволяват само с мисионерската поза. Бъдете готови за приложение на секс играчки, нови пози и търсене на различни усещания.

Падат си по ролеви игри

Близнаците са една от зодиите, които с охота посрещат идеята за ролеви игри в секса. Щом има възможност въображението им да се развихри, те са на първа линия! Ще опитват различни сценарии, но също така лесно ще се отегчават, ако повтаряте едно и също отново и отново, така че продължавайте да вмъквате различни неща в сексуалната игра. Потърсете реквизит и костюми, ако сте интимен партньор с тази зодия.

Обичат да бъдат отгоре

Близнаците обикновено обичат да са на върха, особено жените. Те в буквален смисъл предпочитат да бъдат движещата сила, затова често ще ви “яхват”.

секс магазин