Секс на открито – Защо не?

СЕКС НА ОТКРИТО – ЗАЩО НЕ?

Има ли нещо по-хубаво от природата, чистия въздух, лекия ветрец, морето, планината? Стават за всичко – пикник, разходка, декори за филми, а и за секс.

Предимствата:

Сексът на открито не е само химера или тема главно на порнофилм. Всеки може да си го позволи и да се наслади на страхотно изживяване буквално под небето, където воайорите са само звезди, дървета, треви, птички, е… и животинки. Но за тях това е нещо естествено и поне няма да ви порицаят. За разлика от хората… 

При всички положения, да изпитате оргазъм под звездите е полезно разнообразяване на секса във връзката ви, от което само ще спечелите като двойка. Освен това, чистият въздух стимулира дълбокото дишане, пречиства дробовете, а оттам и еректилната функция се подобрява. В крайна сметка, ние също сме деца на природата и няма как да не се чувстваме добре в нейните обятия. Едва ли някой би се оплакал от преживяване, което е извън рутината и четирите стени на затвореното помещение, колкото и романтично нагласено да е то. Усещането е несравнимо, дори само при мисълта да го направите.

На открито вие можете да си спретнете романтика, която да ви остави траен спомен завинаги. Например: палатка, беседка с шифон, свещи… Или просто горещ пясък, който винаги би приветствал две тела, които копнеят за любовен огън. Можете да използвате двора си не само за седене и диалози, но и за секс, който ще ви сплоти още повече. И то защото е на открито.

Съвети:

  • Забравете предразсъдъците! Да се любите на открито, дори в собствения си двор, е далеч повече от една екстремна случка – това е удоволствие! При това – незабравимо!
  • Репелент – не забравяйте да се понапръскате против комари и други хвърчащи или пълзящи гадинки.
  • Слънцезащитен крем – ако сте под палещо, жарко слънце, не забравяйте и за тази малка, но важна подробност. Без значение дали сте на плажа, или на поляната – слънцето, така или иначе, си ви гори…
  • Удобство – и при тези условия можете да си го осигурите: одеяло, походно легло, постелка или каквото имате наблизо, използвайте го. Ако си нямате водоизточник наоколо, снабдете се с мокри кърпи.
  • Полицаи – уверете се, че няма контролни органи или камери наоколо, за да не се озовете в неприятна ситуация.
  • Теренът – подберете си го, макар че и спонтанността не би била зле като идея. И все пак, ако наоколо е пълно с трънки или коприва, има змии и други влечуги, помислете. Подгответе терена, изберете го заедно.
секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка