You are currently viewing Секс играчки с иновативни технологии –  кои са те?

Секс играчки с иновативни технологии – кои са те?

Бързите темпове на напредък в хай-технологиите не са само в областта на информатиката. Всеки, запознат малко повече със секс играчките, е наясно, че има забавления с дистанционно, водоустойчиви уреди, реалистични секс кукли, усъвършенствани вибратори и т.н. А кои са последните иновации, вмъкнати в секс играчките? Нека ги разгледаме:

Секс играчки с по-голяма дизайнерска естетика

Факт е, все повече вибратори не приличат на онези, които са ви известни до момента. Това е добра новина, особено за хора, които държат на дискретността например.

По-тихи вибратори

Вибратор, който не създава обичайния шум, е вече реализирана мечта, която е сред най-големите подобрения за 2021 г. Един такъв “помощник” ще ви спести много неудобни ситуации и на драго сърце ще се приеме от хора, които не живеят сами.

По-надеждно зареждане

Секс играчки, които са акумулаторни, са новият хит в областта, който е страхотен, както от гледна точка на околната среда, така и за удоволствието. Акумулаторните секс играчки обикновено са много по-здрави и по-качествени от работещите с батерии.

Идеално симулиращи орален секс

В тази категория спадат смукателните вибратори за пенис и онези, които идеално имитират орален секс за жените. Тези технологии осигуряват пулсации и леки течения на въздух върху гениталиите, подражавайки перфектно на оралния секс. Такива играчки по същество вършат цялата работа без език, устни или пръсти и са подходящи както за самостоятелна игра, така и за секс с партньор.

Възглавници за секс

Този продукт е фантастичен за използване при определени сексуални пози и стимулиране на G-точката. Мият се лесно, тъй като имат подвижно покритие за лесно почистване.

Реалистични секс роботи

Роботите за секс няма да присъстват само във вицове или футуристични филми. С изкуствения си интелект секс роботите ще бъдат доста по-умни, а изживяването с тях – все по-натурално.

Играчки за секс от разстояние

Веднага след като СЗО обяви коронавирус за пандемия, партньорите се разделиха поради мерките за карантиниране и трябваше да изчакат месеци, преди да се срещнат отново. И макар животът далеч един от друг да не е нещо ново, несигурността около вируса направи нещата още по-лоши. Тези, които никога преди не са опитвали секс играчки, са предприели ход – секс играчките на дълги разстояния, които използват технологията teledildonics, за да симулират сексуален контакт, сякаш е реален. Независимо от разстоянието, партньорите могат да се насладят на допира си, сякаш са в едно легло. Сега идва добрата част: със специално мобилно приложение можете да си чатите, да планирате игра и да контролирате играчките на другия. Нещо повече, можете да използвате още приложения като мащабиране и скайп за видео обаждане по време на секс за още по-реалистично изживяване.

секс магазин