You are currently viewing Създайте си секс плейлист с любими мелодии

Създайте си секс плейлист с любими мелодии

Много от двойките предпочитат секса на фона на музика. Но не са много хората, които умеят да съставят въздействащ плейлист за секс. Всеки със сравнително добър вкус в музиката може да избере запис, който ще създаде настроение, но какво ще кажете, когато искате да преминете отвъд обикновеното настройване и да достигнете до перфектно подбран саундтрак за продължителна сексуална среща? Точно тогава трябва да използвате изящното изкуство на плейлиста за секс.

Правило номер едно: Без „класически“ песни за секса!

Просто кажете „не“ на някое от следните или на всичко, което попада в същия дух: „Да започваме“, „Ще правя любов с теб”, „Сексуално изцеление“ и т. н. Има само едно изключение от това правило и то се отнася до песен, която, макар и да не е непременно „класика“, е добре позната и е откровено за секс – „Tear You Apart“ от She Wants Revenge.

Правило номер две: Придържайте се към един жанр

Това е друга грешка, която често се среща, и също така е нещо като подправило на номер едно по-горе. Не мислете просто за всяка секси песен, която може да ви дойде на ума. Не само, че ще бъде доста банално, но прескачането от един жанр в друг е дразнещо. Музиката трябва да тече толкова безпроблемно, че да подобрява нещата, без изобщо да отклонява фокуса ви от това, което е пред вас. Наистина, трябва да имате няколко различни сексуални плейлиста за различни вибрации и настроения. Помислете какви жанрове ви изглеждат привлекателни за целта и ги разделете в различни плейлисти.

Правило номер три: Не преосмисляйте лиричното съдържание на песните

След като установите конкретен жанр или настроение, с което бихте искали да съставите плейлиста си, не се замисляйте дали песните са „относно“ нещо секси – просто ги изберете, щом ги харесвате. Дали те ви се струват секси, това е емоционален процес, а не интелектуален. Текстовете не са толкова важни. Ето ви ярък пример: „Мислиш ли, че съм секси?“ от Род Стюарт е забавна песен и в текста всичко е за секс, да. Въпреки това, ако тази песен се появи в разгара на акта, повечето хора вероятно ще се изсмеят на това колко е нелепо някой да ти говори за секс…

Какво един добър секс плейлист ще направи за вас?

Просто ще се слее с усещанията, които изпитвате, и те ще се превърнат в спомен, който е силно свързан с музиката. Това е много по-лично и силно, отколкото да се опитвате да го наложите със списък с най-добри хитове от песни за секса.

секс магазин