Santa’s got a brand new… СЕКСИ КОЛЕДА!

Коледа е вълшебно време на годината. Независимо от възрастта, невъзможно е да се отрече онова топло усещане за богата наслада. Двойките, които дават приоритет на романтиката, нямат търпение да изберат перфектеният коледен подарък. Затова сме щастливи да ви предоставим нашето Секси ръководство за подаръци, за да ви подпомогнем празничното пазаруване.

Уверете се, че Дядо Коледа е с напълно пълен с чаровни подаръци чувал, предназначени за обекта на вашата любов! Възползвайте се максимално от коледните предложения за секс играчки. Това е вариант да спеситите пари от това, което е традиционно е скъпо по това време в годината и да изненадате някого с чудесен подарък!

Ако искате да имате наистина секси Коледа, ето нашите най-добри предложения, за да направите този празник  забавен, романтичен и разбира се – еротичен.

Коледните празници предоставят няколко необходими почивени дени. Погледнете календара си и преценете колко време имате за Коледия дух и преценете колко време имате за вас и вашият партньор!Съчетайте това празнично настроение с няколко часа интимна, кристална – забава с нашето специално предложение Метален плъг с червен кристал за начинаещи – Butt plug, metal Той е подходящ както за мъже, така и за жени. Този плъг наистина може да се нарече изтинско бижу. Той ще ви донесе допълнително екстремно изживяване, позволяващо гладко и плавно проникване с усещане за плътност

Всичко е в химията!
Любовта и усещането за сексуалност могат да бъдат причислени към сравнително малко биохимични вещества един, от които е окситоцинът – Свързващият хормон.
С други думи, колкото повече време прекарвате спокойни и физически обичани по несексуален начин, толкова по-щастливи и по удоволетворени ще се почувствата, а да прекарате времето си още по добре обърнете внимание на: Вибратор със затопляща функция, лилав – Adonis Той би се присъединил към един от най-добрите ви приятели, с които бихте искали да прекарвате повече време. Функцията за затопляне, която се нагрява точно над телесната ви температура и назъбеният двуглав масаж ще ви осигури стимулация на клитора и G-точката. За да бъдете още по-впечатлени, избързваме да ви споделим за неговите О-сем различни вибриращи режима!
Хо-Хо-Хо!

Бъдете добър партньор! Всичко е добре и ще бъде още по-добре, ако  планирате възможно най-сексапилната Коледа. Но първо трябва да свършите малко работата, за да я направите реалност. Ако сте изморени, стресирани или поради друга причина не се чувствате толкова добре, колкото знаете, че можете да бъдете – сега е моментът да действате! Представяме ви още едно затоплящо удоволствие, а именно:
Афродизиак масажно масло със затоплящ ефект, пламтяща череша – Aphrodisiac Oils Blazing Cherry

Лукс – Вкус – Топлина – Стимулация – Възбуда
Активирайте ерогенните зони чрез топъл дъх и нежни интимни целувки. Приятен вкус на череша, мек аромат, идеален за студените празнични дни!


Have a very Sexy Christmas!

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка