Продължителност! Удължете половия акт чрез 5 прости способа

Продължителност! Удължете половия акт чрез 5 прости способа

Продължителността на половия акт може да се увеличи чрез помощта на специални средства. Това включва освен „рецептите на дядо“ и много други съвременни и иновативни начини. Привържениците на прогреса ще разберат, какво имаме предвид.

Пенис удължители

Passion.bg разполага с различни пенис  удължители, като сами можете да изберете дизайна, материала и дали да има допълнителни функции, или не. В голяма част тези средства се прилагат директно върху пениса и намаляват неговата чувствителност, като в същото време предизвикват високи нива на стимулация и на партньора ви. Геловете, кремовете и мехлемите съдържат анестетици като тези, използвани от зъболекарите. Локалното прилагане помага да постигнете ефектът възможно най-бързо. Само за няколко минути ще станете неуморен любовник!

Пенис пръстени

Еластичен аксесоар, който се поставя  върху основата на пениса, като от една страна предотвратява притока на кръв, а от друга блокира семенната тръба. В резултат на това с един изстрел убивате два заека…ставате собственик на стоманена ерекция и удължавате половия акт! Пръстените са изработени от мек и еластичен материал, специално проектиран за интимната индустрия. Затова не се опитвайте да замените играчката с офис каучук. Въпреки благородните подбуди, можете да навредите на своя приятел.

Вакуумна помпа

Редовните упражнения с това устройство за профилактика и непосредствено преди интимността дават зашеметяващ резултат. Вакуумната помпа е ефективен стимулатор за увеличаване на фалоса и засилване на ерекцията. Една от причините за преждевременната еякулация е прекомерното количество натрупана сексуална енергия. Редовните занимания с играчката ще ви помогнат да се отървете от „излишъка“. В леглото няма да  се лишите от страстта и няма да свършите след  две или три прониквания. Напротив, чистият и бистър ум ще ви каже най-добрите начини как да доставите удоволствие на партньора си и да покажете вашите умения.

Простатни масажори

„Колкото и да се преструвате, след тридесет е време да помислите за простатата си!“
Обръщайте внимание на простатната жлеза поне по пет минути на ден и простатитът и преждевременната еякулация никога няма да ви притесняват. Тази стимулация ще ви помогне да се наслаждавате на сексуалната активност с от 3 до 5 пъти по-дълго!

Презервативи  за удължаване на полов акт

Най-лесният начин да правите любов по дълго! От вас не се изискват никакви усилия. Вземете кутийка специални презервативи и се насладете на процеса. Всъщност Те са изработени от латекс и изпълняват функциите на контрацептив с приятен бонус – подобрете способностите си в леглото и помислете за превенция! Може да намерите предложението на Tuxido тук.

секс магазин