Предразсъдъците, които провалят секса

Какво проваля секса?

Всеизвестно е, че щом едно нещо е предразсъдък, значи е вредно. Особено в секса. Но дали е така наистина? По-надолу ще видите кои са най-често срещаните предубеждения, касаещи дамите, заради които или не правите често секс, или той куца.

А всички те МОГАТ да бъдат преодолени!

Гнусливост

Не е за порицаване, че сте глусливи, но тази черта се превръща в недостатък, когато опира да пълноценен секс. Много мъже достигат до луд оргазъм чрез орална любов и никак не е приятно, ако бърчите нос и ви се повдига при вида на гордо изправения фалос, насочващ се към устата ви…

Как се преодолява?

Може би мислите, че вкусът е лош? Тогава действайте след баня. Колкото до гаденето, опитайте с поза, при която държите нещата под свой контрол – например, мъжът застава пред вас, докато сте седнала на леглото с лице към него и си помагате с ръка, за да избегнете задавяне. Колкото до най-„страшното“ – гълтането, това не е толкова голям проблем, защото мъжете не държат непременно да бъде в устата – може върху друга част на тялото. Важно е да не се секва моментът на експлозията!

Страх от експериментиране

Секс играчки, облекло на медицинска сестра и други подобни, разнообразяващи секса елементи, може да ви се струват неуместни и дори странни. Знаете, че не сте права, но ви е трудно да преодолеете този предразсъдък.

Как се преодолява?

Опитайте да удовлетворите желанието на партньора си за нещо различно поне един път. В крайна сметка, разбирателството изисква компромис, който пък може да промени вас самата. Възможно е „лудата му идея“ да ви хареса!

Страх от провал

Това е слабо място и при двата пола. И двамата искате да се получи съвършено страстно, но понякога има изненадки. Например, съществува ли дама, която да не си е помисляла за ненавременно идващ цикъл, който може да маркира чаршафите?

Как се преодолява?

Няма как – хора сме! Никой не е застрахован от внезапно пръцване, бликнала кръв, та дори и по-нелицеприятни изпълнения… Съветът е един и обикновено помага: засмейте се! Смехът, а не сконфузената физиономия, неутрализира смущението! Защото наистина се случват неща, за които не можете винаги за да сетите, камо ли да ги избегнете.

Само мацки със супер фигури са избирани за секс…

Т. е. – не се харесвате.Коремчето, което щръква при някои пози, целулитът, заради който избягвате да се обърнете заднешком към партньора си и други подобни мисли определено не действат добре по време на секс…

Как се преодолява?

Съвършени хора няма! Приемете го. И моделите по корици на списания са дообработени с фотографски филтри. И помислете трезво – ако партньорът не ви харесваше за секс, щяхте ли да се озовете голи насаме? А и той да не би да е с блестяща във всяко отношение фигура? Дори последното да е вярно, това не трябва да ви комплексира, защото е избрал именно вас, за да правите секс.

секс магазин