You are currently viewing Предпочитана секс играчка според зодията

Предпочитана секс играчка според зодията

Изборът на идеалната секс играчка понякога е труден. Има много фактори, които трябва да вземете предвид, преди да отделите пари за покупка на нещо, което не можете да върнете, ако не ви пасне, включително на вашата личност и дори на зодията. Съобразяването с астрологичния знак може да изглежда странно, що се отнася до избор на секс играчка, но подсъзнателно всеки представител на дадена зодия има сходни личностни черти, които говорят за предпочитанията му в леглото.

Дори да не вярвате много в зодиака или да не се идентифицирате с вашия знак, пак можете да намерите любима секс играчка в списъка по-долу. Може дори да преоткриете себе си, опитвайки нещо ново, което ще видите тук, посочено като подходящо за зодията ви…

Овен

Клиторният стимулатор би бил идеален избор, както и всичко, свързано с орални ласки.

Телец

Телецът никога не може да се откаже от нещо луксозно, така че бутикова секс играчка ще подейства право в целта.

Близнаци

Секс играчка, която има множество функции и двойна стимулация е идеална за Близнаци.

Рак

Раците обичат интимността, поради което вибраторите са супер подходящи както за соло изпълнения, така и за двойки – не биха имали нищо против.

Лъв

Стимулатори от всякакъв род са добре дошли за обичащите вниманието Лъвове. 

Дева

Девите обичат да си сътрудничат и за тях са подходящи комплектите

Везни

Пръстени, каишки и бижута са нещата, които Везните ще оценят като секс атрибути.

Скорпион

Този знак често се смята за най-сексуалния. Те самите се приемат за най-добрите в леглото, което означава, че не искат допълнителна помощ от вибрации, когато става въпрос за секс играчки, но не биха отказали BDSM комплект.

Стрелец

Стрелецът не губи чувството си за хумор и в спалнята. Едно нестандартно дилдо или такова с дистанционно управление би било страхотен избор за него.

Козирог

Смятани за консервативни, Козирозите всъщност могат да бъдат изненадващи, но основно си падат по класиката във всичките ѝ измерения, включително при избора на секс играчка.

Водолей

Двойно дилдо или стимулатор са играчки за Водолея, който обича да превключва темите в леглото.

Риби

Нещо малко, сладко и дискретно, което свършва работата, е идеалната играчка за Риби. Често този знак е мечтател и от време на време от тихата страна. Намирането на секс играчка, която не е твърде реалистична, помага на Рибите да задържат погледа си върху романтиката, която така желаят.

секс магазин