Популярни дестинации за СЕКС туризъм

Популярни дестинации за СЕКС туризъм

Някой може да каже, че сексът си е навсякъде и да попита трябва ли да се дават пари, за да се прави на друго място. Така е, но има места по света, в които сексуалните задръжки тотално падат и е позволено пълното разпускане на нагона – лошо няма! Туризмът може да бъде във всякаква форма, зависи от търсенето и предлагането. А долуописаните географски  точки неслучайно са добили известност като дестинации за секс туризъм.

Да ги проследим по континенти…

Европа

Берлин, Германия – уж строгите германци всъщност имат невиждани скрити секс заложби, а в Берлин проституцията си е съвсем легална. От 1989 г. е било поставено начало на Парад на любовта, който е бил спрян през 2010 г. заради трагичен инцидент, завършил със смъртта на 21 души. Все пак, Берлин си остава сред най-известните секс дестинации.

Амстердам, Холандия – Дори самото име на Холандия се асоциира с всякакви грехове. Колкото до Амстердам, познат е като града, в който марихуаната е безплатна, а местата за сексуални забавления са почти навсякъде.

Москва, Русия – Руската столица не е само приют на алкохолни любители. Ясно е, че покрай водката падат и секс задръжките, пък и рускините си падат по секс за една нощ с цел забременяване. Практиката е толкова разпространена, че се е стигнало до запитване към президента Путин как смята да спре това.

Азия

Патая, Тайланд – Тайланд се е превърнал в символ на травеститите, често бъркани с привлекателни красавици. Град Патая е пълен с публични домове, места за масажи, които не приключват само с разтривката, хотели за неангажиращи приключения и какви ли още не секс екстри.

Макаo, Китай – В този град три са основните атракции за търсачите на нощни приключения: хазарт, барове и секс.

Манама, Бахрейн – В град Манама е факт, че има множество публични домове, въпреки привидната строгост на мюсюлманската религия…

Южна Америка

Рио Де Жанейро, Бразилия – Наред с карнавалите, където може да се забие гадже по всяко време, Рио де Жанейро си е пределно известен с легална проституция, любов без задръжки, плажни купони с диви оргии и т. н…

Тихуана, Мексико – Това е град, в който проституцията е напълно легална, а алкохолът е скандално евтин. Предпочитана комбинация за любителите на секс без ангажименти.

САЩ

Ню Орлиънс, Луизиана – В града изобилстват секс магазини, стриптийз клубове и барове, които предразполагат към разкрепостеност. По-специално, мястото, където всичко това е концентрирано, се нарича „френския квартал“.

Лас Вегас, Невада – Лас Вегас е наречен „град на греха“, но не само заради хазарта. Пълен е с агенции за момичета на повикване, откъдето идва неписаното правило: „Каквото и да стане във Вегас, си остава във Вегас“.

секс магазин