Попитай експертите

Задайте въпрос към нашият експерт Ванина Уолеб и тя ще Ви даде професионален отговор напълно безплатно и дискретно. Изпратете запитване чрез контактната ни форма по-долу.

Ванина е секс коуч с опит и фокус върху емоционалните и телесните ни преживявания и връзката им с нашата сексуалност. След години в Берлин, където се занимава със сексуално и кинк образование за възрастни, тя се връща в България в началото на КОВИД и от тогава е тук. Завършва Института Соматика в Сан Франциско за коучинг по секс и интимност и практикува на място в София и онлайн. Премахването на срама и отдаването на играта и удоволствието в секса, са двете основни направления, в които тя работи с клиенти. 

В случай, че желаете да проведете личен разговор с Ванина Уолеб, можете да се свържете с нея чрез нейната facebook страница Vanina Tsoneva – intimacy coach.

Задай своя въпрос тук:

Два мита около мастурбацията

Мастурбацията за съжаление е често пренебрегвана форма на секс и време за себе си. Поради редица социализации, както и погрешни разбирания - женската мастурбация и удоволствие са винаги някак на…

Виж ощеДва мита около мастурбацията

Фантазии. Какви са ползите от фантазирането?

Фантазиите и фантазирането на еротични сценарии са важна част от сексуалното ни преживяване. Факт е, че не всички от нас имат еротични фантазии - не всички фантазират изобщо, а за…

Виж ощеФантазии. Какви са ползите от фантазирането?