По-забавно! Как секс играчките спомагат за по-ярко удоволствие от секса.

Въпреки усилията на привържениците на сексуалното образование, някой хора все още смятат, че думата секс трябва да бъде свързана единствено с ‚потомство‘. В тези случаи „удоволствието“ остава на заден план. А не бива. Секса е неразделна част от семейния живот,  поради този факт удоволствието от него трябва да бъде получено изцяло.  Секс играчките са чудесен вариант да изпитате наслада и да се доближите до всички сетива на вашият партньор.

В следващите редове,  споделяме с вас няколко подбрани артикула, в случай че не успявате да решите кой е подходящият  за вас.

Това е „Totoro” . Нека започнем с това, че ако изпитвате притеснение, че носите със себе си вибратор, то това е перфектният избор. Уверяваме Ви, че с този дизайн, никой няма да знае, че носите секс играчка с вас.
Totoro е с меки уши, което го прави  подходящ за външно стимулиране и проникване.  Идеално пасва  за стимулиране на ерогенните зони, и притежава 7 различни вибрационни режима.

Smart Wand, ще ви доведе до оргазъм за секунди. Ще успеете да се насладите на 8 вибрационни режима,  уникалната технология може да се използва и за масаж на всяка част от тялото.
Играчката е водоустойчива а това е полезно, ако обичате да прекарвате време в банята. 

Поставете удоволствието на върха на пръстите си  FINGERFUN. Електростимулатора за ерогенни зони, ще ви даде напълно нов опит в игрите. Може да използвате стимулатора за възбуда, по време на мастурбация или по всяко друго време.

TOP играчка за палави партньори. Partner PLUS,  е идеален продукт за двойки, която може да се използва по време или преди секс. Предназначен е за вагинална и клиторна стимулация, като доставя едновременно удоволствие и на двамата партньори. Можете сами да създадете списък с избраните от вас вибрации и пулсации, за максимално ярки усещания!

И макар да не става въпрос за играчка, няма как да подминем групата на лубрикантите. Да, козметика е,но без тях не може! Дори да си мислите, че е достатъчно влажно там долу, с лубрикант чувството е друго. След като се комбинира формулата на уникалните WET Together осигурява по-дълготрайно, копринено гладко смазване и вълнуващо усещане. Може да изберете и още много различни лубриканти на Wet тук.

Какво по-хубаво от това да намерите секс играчката, с която да опознаете себе си и партньора си, а след това да се насладите на момента заедно с нея!

секс магазин