Пенис помпи – Какво е това и за какво са необходими?

Пенис помпи. Ефективно и приятно.

Вакумната помпа е един от най-популярните NUP (NaturalPenisEnlargement) устройства. Това е благодарение на лесната ѝ употреба и сравнително ниската ѝ цена (в сравнение с другите) и разбира се, ефективността.

Ииии…тук вниманието ни рязко се насочва към скептиците които крещят „ИЗМАМА! „
Е, приятели идва момента на истината – помпите наистина работят!  А този факт може да го подкрепи всеки един от вас, който използва помпата по правилният начин.

Ако не можете да накарате  „ малкия си приятел“  да се вземе в ръце – то вземете го вие!

В случай, че искате да получите силна ерекция, по-голяма еластичност на вашият пенис или искате да удължите сексуалния акт, но  искате алтернативен вариант на таблетките, то вашето спасение е ВАКУУМНАТА ПОМПА!

Помпата е чудесена алтернатива на таблетките за ефективност, защото помага за привеждане на пениса в максимална ерекция, точно както таблетките.

Как да използвате правилно вакумната помпа?

1.  Използвайте лубрикант или специален крем върху полу-изправения пенис.

2. Поставете пениса в цилиндъра на помпата.

3. Постепенно изпомпайте въздуха, като постепенно увеличавате налягането. Не бързайте!  Достигнете момента до пълна ерекция. Важно е да следвате натиска и да не надвишавате 3Hg.

4. Задръжте 10 минути! Ако налягането намалее, изпомпвайте периодично. Ежедневно добавяйте по 5 минути, докато времето не достигне 20 минути.

ЗАПОМНЕТЕ! При използването на помпата, трябва да усещате единствено приятни чувства. Ако боли – то правите нещо нередно.

Пенис помпите са също и перфектен подарък за любимия ви мъж. Тя ще му донесе удоволствие и ще направи сексуалния ви живот още по-вълнуващ. Не се притеснявайте да изберете най-подходящата пенис помпа, да и сложите панделка и да го изненадате!

Вижте цялата колекцията от пенис помпи на Passion.bg тук!

секс магазин