Оргазъм? Разгърнете въображението си!

Оргазъм? Разгърнете въображението си!

В наши дни животът ни се опростява все повече и повече. Не купуваме книги от специализиран магазин, а просто изтегляме приложение. Не садим зеленчуци в градината,а просто ги купуваме. Не се срещаме с приятели, а просто общуваме с тях в социалните мрежи. Е….същото се случва и в сексуален аспект. Спряхме да фантазираме…Защо?

Какво ще кажете за разнообразието? Ако преди се налагаше да изберем подходящо място за секс, да си пуснем еротична сцена…то сега е „достатъчно“ да сложим еротични чорапи , да запалим свещи до спалнята и готово…всичко е готово!

Заставаме зад фразата „ Жената изпитва оргазъм между ушите, а не между краката си!“ А това означава, че нашият мозък е напълно отговорен за това дали изпитваме удоволствие, или не. И…тара-да-дам…

ДА, точно така – фантазията ни довежда до оргазъм! Това е една от тайните на женското удоволствие! Не фиксирайте вниманието си между краката, не мислете как изглеждате, понякога за достигане до оргазъм е достатъчно да затворите очи и да си представите, че  сте герои от еротично-романтичен филм. Да! – погледнете нещата отвътре, почувствайте партньора си със сърце, а не с очите си!

Ако ви е трудно да го направите, Ви препоръчваме да използвате аксесоари, като например маска за очи. Този аксесоар е идеален, за да изключите едно от сетивата си и така да се обострят останалите и да почувствате истинската магия. Сатен, дантела, полупрозрачна или плътна, изборът е изцяло ваш!

Дайте си време, нещата не се получават от сега за след малко! Отворете въображението си към тези сцени които ще събудят горещата вълна у вас. Не блокирайте идеите си! В крайна сметка фантазиите, които смятате за неприлични не трябва да подбуждат идеята, че нещо не е наред с вас.

Много жени мечтаят за секс с няколко мъже едновременно, но само 10-15% го правят. Но, ако тренирате вашата фантазия по този начин, резултата от реализирането не е толкова далеч! И….. спрете да гледате порно (ако го правите), не мастурбирайте, гледайки снимки, видео или чужди обекти. Това е много важно, защото жената е прикована към ситуации, в които е преживяла оргазъм. Представяйте си реалистични сцени с партньор!

секс магазин Лого