You are currently viewing Оргазъм от перинеума – възможно ли е това?

Оргазъм от перинеума – възможно ли е това?

Оргазмът е все още явление неизследвано докрай – на практика, някои хора могат да достигнат до оргазъм само от галене на дланите! А чували ли сте за перинеумен оргазъм?

     Перинеумът като източник на удоволствие, но не само за хомосексуалните мъже!

Вие сте изследователи на собственото си тяло и можете всеки път да се преоткривате. Идеята е да проучите сами перинеума си, преди да се впуснете в сексуална игра с партньор. По този начин можете да идентифицирате нови усещания, които да ви харесат. Специалисти описват тази част на тялото като „мрежа от нежни мускули, поддържащи тазовото дъно“. Проверете какво ще изпитате, ако нежно масажирате областта на перинеума си. Опитайте с пръсти да правите лек натиск, след което преминете към чувствено гъделичкане. Постепенно опитвайте с по-силен натиск, за да проверите до каква степен ви е приятно.

Съчетавайте стимулацията на перинеума с игра с пениса или вулвата. Дори и да не постигнете оргазъм бързо, продължете, тъй като е необходимо известно време да свикнете. И лека-полека, ще се доближите до кулминационния момент…

      Какво още се постига със стимулация на перинеума?

Чрез масажиране на перинеума се подобрява притокът на кръв в областта на таза, което помага за по-стабилни ерекции. Освен тази полза, увеличава се и производството на течност в простатата, с което се подпомага и движението на спермата. А това са стъпки към взривяващ оргазъм! 

      Използвайте секс играчка за стимулация на перинеума

 

Дори ръцете ви да се справят идеално, никога не е излишна секс играчка за допълнителна стимулация на перинеума, особено ако желаете да увеличите интензитета. Добра идея е включването на вибратор, който да действа срещу перинеума. Започнете с по-леки тласъци, като постепенно увеличавайте силата, докато достигнете до ниво, което ви удовлетворява. За още по-приятна стимулация опитайте с двоен масажор за простата и перинеум, като не забравяте да използвате лубрикант.

      Какво се усеща при оргазъм в перинеума?

Тъй като масажът на перинеума стимулира простатната жлеза извън тялото, оргазмът в перинеума се явява простатен оргазъм. Онези, които са преживявали такъв, споделят, че е по-продължителен, по-мощен и по-задоволяващ, в сравнение с оргазма, получаван само от игра с пениса.

      Необходимо е постоянство

Достигането на оргазъм при перинеума може да се окаже бавно постижимо. Ако не успеете в началото, това не бива да ви обезсърчава. Не само опитността и умелите действия са решаващи, но също и упоритостта, без прилагане на излишен натиск и без бързи очаквания. Така или иначе, дори да не в хареса, струва си да опитате едно такова непознато преживяване като оргазъм на перинеума.