Няколко съвета и пози, подходящи за Анален секс

Аналният секс  често става избор сред хората, които искат да разнообразят интимния си живот. Поради този факт сме подготвили за вас списък от няколко съвета, благодарение на които експериментите биха могли да ви донесат максимално удоволствие.

Всеки добър секс започва с разговор, но този път ще трябва да поговорите за това как бихте искали да достигнете до ново ниво на доверие. Уверете се, че вашият партньор е готов за експерименти като вас – морално и физически.

Аналният секс е чудесен начин за постигане на по-голямо желание и удовлетворение от сексуалния живот. Но тук възникват същите проблеми като при традиционния секс:

С течение на времето – СТАВА СКУЧНО.

И всичко това е, защото двойките използват обичаен набор от 2-3 пози. Но ние сме тук, за да ви дадем идеи за нужното разнообразие, така че да не се отегчавате. Подготвили сме списък от пози, които могат да се използват при анални удоволствия.

Преди всичко, за да бъдете максимално отпуснати и спокойни използвайте средства, които биха освободили съзнанието ви от евентуално притеснение.

Сдобийте се с:

Презервативи – за да избегнете евентуална инфекция

Анален лубрикант – за да осигурите гладко плъзгане на пениса.

А играчките за анален секс ще помогнат да превърнете момента в истинско приключение. Вижте повече тук.

ВАЖНО! За да избегнете евентуален процес на дефекация, преди акта е добре да се подложите на процедура за пречистване на червата! За да направите това използвайте обичайните анални душове, например като този. Фразата „На всяка цена, за любовта!“ звучи красиво, но това не бива да се допуска.

А ето и 5 подходящи пози за удоволствие:

  • Лъжица – Жената лежи на една страна, а мъжа е плътно зад нея.Тази поза е подходяща, защото нито единия от партньорите не е особено напрегнат. В допълнение мъжът има достъп за стимулиране на други зони (обърнете внимание на клитора и гърдите). Това гарантира удоволствие и върховен оргазъм.
  • Люлка – Мъжът лежи по гръб, а жената е отгоре. ( с лице към него или обратно ) Тази поза е особено подходяща за първия път, тъй като жената е в пълен контрол над степента на проникване и темпото, а така следователно страхът от болка изчезва и със сигурност води до наслада и за двете страни.
  • Амазонка – мъжът е седнал на стол, а жената върху него (с лице към него или обратно). Тази поза освен в офиса, прекъсвайки работата на партньора си е напълно възможно да я организирате и у дома.  А неочакваните удоволствия със сигурност ще ви доведат до върховно удоволствие!
  • Куче  Тази поза е позната на всички! В тази поза пред мъжа се разкриват всички прекрасни гледки! Освен това той има възможност за стимулиране на клитора, а това осигурява на партньора по-ярък и страстен оргазъм!
  • Иииии… Магическият хълм – жената е в поза хълм, като това може да се постигне и с помощни средства (възглавници), а мъжът е прикрепен. Красотата на тази поза е, че жената не се нуждае от допълнителни усилия, ръцете и са свободни, а  така може да се отпусне и да се концентрира върху чувството.

Сексът в края на краищата не е изява за пред публика! Така че, освободете съзнанието си от предразсъдъци и се насладете! Има и много други интересни начини и пози, а това коя ще изберете е изцяло ваш избор!

Изразявайте любовта си един към друг и не се колебайте да експериментирате и да получавате удоволствие!

Лого Passion.bg