You are currently viewing Най-новите тенденции в секс играчките за 2022 г.

Най-новите тенденции в секс играчките за 2022 г.

Не е тайна, че възгледите за сексуалността и секса следват мода, както и че тенденциите се отразяват в индустрията за секс играчки. Съгласно водещи медии в областта, за 2022 г. нещата изглеждат ето така:

Екологични секс играчки

Екологичният баланс в нашата планета се превръща във все по-гореща тема, което кара хората от известно време да търсят по-екологични опции в своите гардероби и шкафове.

Сега се очаква същото и в областта на секс играчките. Потребителите показват нарастваща осведоменост за производствените процеси и химикалите, използвани за интимни продукти. В резултат на това се произвеждат и пускат на пазара все повече лубриканти и секс играчки, които следват най-строги екологични стандарти. За мнозина екологичният секс включва избор на играчки, които се презареждат и са направени с висококачествени материали, издържащи години и дори десетилетия, по думите на сексолози.

Сексуалното благополучие става все по-приобщаващо

Обществените стереотипи и предразсъдъци традиционно изключват някои групи хора от темата за сексуалното удоволствие, но това започва да се променя. Услугите за хора с увреждания исторически не са включвали открита дискусия около сексуалното развитие и удоволствието като част от предлагането им, но – за щастие – с по-масовото приемане на секс ориентирано образование, както и с популяризирането на продукти и услуги за сексуално благополучие, започва да се забелязва, че тези разговори се насърчават в сектора на хората с увреждания. Очаква се, че търсенето ще доведе до революционно нови постижения в технологиите за адаптиране на секса през следващите години, които ще направят удоволствието по-достъпно за лица в неравностойно положение.

Употреба на все повече секс играчки на обществени места

Секс играчки, които могат да се носят в бикините или вътре във вагината, докато хората са навън, стават все по-популярни – като смарт яйца например. Търсена е тръпката от „нелегално“ мастурбиране на обществени места и все повече хора се отварят да ги пробват и да предават на партньорите си дистанционното.

Все повече играчки за секс с дистанционно управление

Дистанционното управление не трябва да означава просто стимулация под масата. Новите играчки променят и начина, по който могат да се изграждат взаимоотношения. За двойки във връзки от разстояние играчките, контролирани от приложение, са фантастичен начин да се сближат, защото те позволяват на един човек да предаде юздите на своето удоволствие на другия, независимо че не са заедно физически.

Някои изследователи стигат и по-далеч в своите изявления, твърдейки, че такива играчки могат да дадат шанс за взаимодействие с изкуствени спътници във виртуални среди и потенциално да се надхвърлят границите на родната планета.

секс магазин