Над 72% от жените имат интерес към секс играчките, 39.2% от тях използват секс играчки

Преди няколко дни станаха известни резултатите от Първото мащабно проучване на женската сексуалност, правено в България! То стана възможно благодарение на нашите партньори Mammi.bg. Те ни споделиха тази гениална идея и ни поканиха да се включим в осъществяването ѝ. За нас беше истинско удоволствие да сме част от организацията и популяризирането на проучването. С огромно нетърпение чакахме момента, в който ще разберем какви са резултатите. Е, този момент вече е факт и можем да се похвалим с много интересна статистика!

Проучването бе реализирано под формата на въпросник от четири части: профил на взелите участие, въпроси за споделеното удоволствие, въпроси за личното удоволствие и въпроси как появата на децата се отразява върху сексуалния живот. Подробности за цялостната идея, можете да намерите тук.

605 жени отговориха на много лични въпроси и споделиха с нас своите чувства. Благодарим на всички за отделеното време и доверието!

В тази статия ще се спрем само на част от резултатите и ще дадем нашия мини коментар за тях. А какви са отговорите на всички въпроси и интересни акценти можете да видите в материала на Mammi.bg “ 69% от жените искат да правят по-често ceкc. Виж какво още показа проучването на женската ceкcуалност„.

Стигате ли до вагинален оргазъм?

10% от участвалите отговарят „Да, всеки път“, а 33% – „В повечето случаи“.

Поздравления за тези 43%, но нека поговорим за останалите 57%. Те отговарят „Рядко“ и „Никога“.
С правилната техника, вагиналният оргазъм е постижим, но ако не стигате до него не се чувствайте виновни! Помислете къде е проблемът. Може да поговорите с партньора си за това и да изпробвате различни пози, различно темпо и различен ъгъл. Мъжете обичат да виждат половинката си на върха на удоволствието, затова и често жените са притиснати и прибягват до симулиране. Това не е решение! Намерете страстта си и я споделете с партньора си, такава каквато е, а не такава каквато той очаква да бъде! Не забравяйте, че съществуват още няколко вида оргазъм, които са на разположение. Вижте нашата статия „10 вида оргазъм и как да ги изпитате“

.

Обичате ли сексуалните експерименти?

84,1% от дамите отговарят „Да“ , а 15,9% предпочитат да не излизат от зоната си на комфорт.

Това е страхотен резултат! Експериментите са ключът към новите усещания. Експериментите ни помагат да опознаем тялото си и да разберем кое е нашето „О,да!“! Експеримент е всичко, което не сте опитвали досега. Предизвикваме ви да опитате нещо ново! Не е необходимо да прибягвате до нещо свръх екстремно или далечно за вас. Започнете с малки стъпки и преминете на по-горно ниво, ако се почувствате готови за това.

.

Бихте ли изпълнила сексуална фантазия на партньора си?

Гордеем се с вас, дами! 34,65% отговарят категорично „Да“ и за 63,8% „зависи от фантазията“

Много често става въпрос за спестените, поради притеснение, удоволствия. Скъпи мъже, вече не е необходимо да се чудите дали можете да проведете открит разговор за вашите фантазии. Много е вероятно половинката ви да откликне с удоволствие на предизвикателството. За голяма част от дамите, 63.8%, е важно и каква точно е фантазията. Разбира се, че това има значение! Ключът към реализирането на желанията и на двамата партньори е в споделянето и открития разговор. Можете да обсъдите и да реализирате сексуалната фантазия в приемливи граници и за двама ви. Ще бъде вълнуващо, обещаваме!

.

Мастурбирате ли?

Да, 88,9% от жените мастурбират!

Това е страхотен факт! Ползите от мастурбирането са толкова много, че съветваме и останалите 11% от дамите да включат мастурбирането в седмичния си график. Знаем, че включването на нови задачи е трудно, но нека бъдем честни, нужни са едва 5 минути и правилна стимулация! Ако не приемате за естествено да се докосвате сама и в пълна тишина, може да си пуснете любима музика. Ако и това не помага, включете секс играчка, тя определено ще ви предразположи. Разгледайте нашите предложения от вибро яйца, клитор стимулатори и G-spot вибратори, сигурни сме, че ще намерите правилната секси джаджа, която да ви донесе безброй оргазми!

.

Използвате ли секс играчки?

Над 72% от жените имат интерес към секс играчките, 39.2% от тях използват секс играчки

Щастливи сме от този резултат! 39,4% отговарят категорично „Да“. Това е страхотно! Напомняме на всички читатели, че секс играчките не се свеждат само до реалистични фалоси! А на тези 32,9%, които не използват, но искат да опитат искаме да кажем: Действайте! Удоволствието не бива да се отлага! Ако се притеснявате как да се снабдите със секс играчка или каква точно да изберете, ние можем да ви съдействаме с подбор на подходящ продукт и ще осигурим 100% дискретна доставка.

.

Бихте ли подарили секс играчка на партньора си?

67,3% са категорични, че биха подарили секс играчка на партньора си!

Според нас няма по-хубава изненада от тази! Това е подарък, който носи страст и удоволствие и е предпоставка за горещи разговори и споделяне. В забързаното ни ежедневие, всеки има нужда от моменти на интимност и споделено удоволствие. Играчките за двойки са все по-атрактивни и си заслужават вниманието. Не е лош вариант и да подберете играчка, която да стимулира любимата ерогенна зона на партньора ви. Сигурни сме, че този подарък ще бъде запомнен и оценен!

.

Гледате ли порно?

72,9% от допитаните дами гледат порно

Ама разбира се! Нали не си мислите, че това е изцяло мъжко занимание? Обсъждали сме и друг път какво е влиянието на порното върху сексуалните отношения между партньори. С уговорката, че не трябва да сравняваме възможностите на порно актьорите с тези на партньора ни, порното е добър вариант за черпене на идеи, които да включите в обичайна практика. Всички обичат разнообразието и изненадите, не се колебайте дали да опитате нещо ново!

.

Какво ви доставя най-голямо удоволствие в сексуално отношение?

26% от жените изпитват на-голямо удоволствие от любовната игра!

Този отговор е много ценен за нас. Секс играчките участват именно в любовната игра. Разбира се, голяма част от тях се включват предимно в същинската част, но нека не пренебрегваме прелюдията. Сякаш стандартният сценарий е събличане – пенетрация – обличане. Ама, чакайте! За къде сте се разбързали? Любовната игра е нещо специално и е много важна за това как точно ще протече същинската част. Тази първоначална интимност сближава двамата партньори и подготвя телата им за следващите стъпки. Включете в любовната игра масажно масло, секси бельо и любимите играчки на двама ви. Може да си определите правила, например, без проникване до първия оргазъм или „само ме наблюдавай, аз ще свършва всичко останало“.

Темата за женската сексуалност е изключителна важна, а все още е непопулярна у нас. За нея често се мълчи или не се говори с истинските имена на нещата. Към сексуалността и интимността се отнасяме със срам и неувереност, а това сме самите ние и нашите отношения с най-близките ни. Не е нужно да се срамуваме, а да се информираме, да споделяме и да бъдем себе си.

Нека се гордеем с това, което сме и да не спираме да търсим страстта си!

Щастливи сме, че открихме Mammi.bg, които споделят нашата мисия и започнахме открит разговор на тема женска сексуалност и сексуално удоволствие! Благодарение на партньорството ни, това проучване вече е факт и следват още много вълнуващи теми!

Моменти за мама е първият продукт на Mammi.bg!

Преди няколко дни тази новина изненада всички и решихме да я споделим с вас. Свещта Моменти за мама е първият продукт на Mammi.bg! Тя е с аромат на лавандула и сандалово дърво, но аз бих казала, че мирише на нежност и спокойствие. Можете да разберете повече за нея и да направите своята поръчка тук.

секс магазин