Мисия „Дълбоко гърло“

Ако си мислите, че мъжете обожават оралната любов и това енай-великото нещо за тях, значи никога не сте ги запознавали с тайната на“дълбокото гърло”. Това си е цяла отделна глава в секса, която донякъде спадакъм оралните удоволствия, но с тази разлика, че всичко се случва не околоезика, зъбите, устните и небцето, а в гърлото. При това съвсем буквално.

мисия дълбоко гърло
Мисия „Дълбоко гърло“

Не всяка жена обаче може да достави на половинката си подобен тип удоволствие. Причината за това е, че е нужна предварителна практика и едва ли има много дами, на които им се получава от първия път. Просто защото естественият човешки инстинкт в този случай е да получи позиви за повръщане или т.нар. gag reflex.Опитайте просто така да си пъхнете нещо в гърлото и ще видите как тялото ви автоматично се опитва да го изхвърли. В подобни ситуации много мъже допускат колосална грешка, натискайки главата на половинката си и явно мислейки, че по този начин ще стимулират и нейното удоволствие. В този случай обаче най-много да получат ухапване там, където не искат.

Как да се научим да го правим?

Можете да тренирате “на терен”, можете обаче и предварително дапоработите върху gag reflex-аси, първо използвайки пръстите си, а след това и дилдо.Бавно, без да бързате, просто за да свикнете, че ако има нещо в гърлото ви, нее нужно веднага да искате да го повърнете.

Коя е най-удобната поза?

Като цяло това зависи от формата на пениса на половинката ви, ноопределено най-добре ще се чувствате, ако сте на колене и можете да установитезрителен контакт. Не забравяйте, че има причина носът ви да е там, където е итя е за да го използвате да дишате. Когато можете да си поемете въздух,определено ще се чувствате много по-спокойно.

Има ли ползи?

Трудно можем да говорим за реални ползи, когато става въпрос засекс, но да кажем, че с “дълбокото гърло” проблемът със свършването на мъжавече няма да е проблем. Или казано с други думи, ако обикновено не обичате дагълтате, в този случай няма никакъв проблем да оставите половинката си дасвърши в гърлото ви, просто защото няма да усетите никакъв вкус. Така и той щее доволен, и вие.

Може ли и жената да изпитва удоволствие?

Абсолютно. Когато всичко се случва плавно, без напрежение и сжелание от двете страни, това може да бъде просто една страхотна прелюдия към вагиналния (или анален) секс. Любовна игра, която определено оставя дълбокиследи.

Лого Passion.bg
Затвори менюто
×
×

Количка