MAGIC MOTION LISE – СМАРТ ЯЙЦЕ

Elity-Lise

Разнообразете и подобрете сексуалния си живот,  чрез различни начини, а по-специално говорим за определени „джаджи“, които са толкова много, че определено се нуждаете от препоръка.

Тази година с първата подобна статия, главния пост заема Magic Motion Lise, преносимо смарт яйце произведено в  Шанхай. Обещаващо всичко, което се изисква от една секс играчка. Осигурено е мобилно приложение с игри, възможност за включване на клиторална и вагинална стимулация, упражнения на Кегел и дори вибрация според  ритмите на музика. Всичко това е съчетано в едно малко устройство.
След като такава играчка се научи да носи и кафе, това ще бъде всичко, от което се нуждаете!

Формата на Lise наподобява изящно фламинго. С това обаче приликата свършва. Да, няма пера и няма крака! Lise е изработен от силикон и е доста гъвкав. Размерите са достатъчно компактни, така че дебелата част да се побере удобно във влагалището, а опашката отвън да прилепне към срамните устни и да достигне до клитора.

MAGIC MOTION - LISE

Избери най-подходящата за теб вибрация!

Бутонът за захранване е разположен на опашката, но ако не го използвате в банята или спалнята, по-удобно е разбира се да го контролирате от мобилно приложение, което е безплатно. Приложението е подходящо за няколко играчки от серията на Magic Motion, наведнъж. След като изтеглите приложението е необходимо да изберете устройството от менюто, за да получите достъп до подходящата функционалност. Има няколко начина за контрол на вибрациите. Можете да изберете една от деветте предварително определени схеми. Те са описани под формата на графични рисунки, просто кликнете и вижте какво се случва.

Друга възможност е да изберете потребителски режим и да използвате вашето въображение, като нарисувате своя собствена вибрационна графика. Между другото, потребителския режим се запазва автоматично и можете да се върнете към него по всяко време! В ръчен режим можете да задвижвате степента на вибрациите. Това е удобно, защото малко хора харесват една и съща стимулация.

Lise е снабдена със сензор за движение. За да вибрира играчката, просто разклатете телефона. Устройството също така ви позволява да контролирате музиката – можете да включите каквото пожелаете. 
Допълнителен звуков режим и реакция при глас. При проверка се оказа, че вибрацията се включва дори със звука от течаща вода, така че можете да шепнете, да пеете или да крещите  – особено в края и колкото повече се ‚тревожите‘  толкова по-силна ще бъде стимулацията.

О да, и това не е всичко!
Lise има няколко ИГРИ ЗА ДВАМА.

Например партньора ви рисува мехурчета на своя собствен смартфон и в този момент Lise ще вибрира с вас. За да се свържете, трябва да изпратите покана, сесията може да бъде ограничена до пет, петнадесет минути или половин час. Така че, можете да поиграете с някой преди лягане.

Кегел тренировка

Друга функция на Lise са упражненията на Кегел. Най-удобната и лесна формула за трениране и стягане на вагиналните мускули. Упражненията на Кегел са необходими за подържане на мускулния тонус на тазовото дъно. Тренировките често се препоръчват като начин да научите как да угодите на мъжа по няколко нови начина, но жената се нуждае от тях преди всичко – те разнообразяват чувствата по време на секс, помагат за контрола на вагиналния оргазъм и работят като превенция на уриналната инконтиненция след раждане или в зряла възраст. Има няколко програми с различни цикли на напрежение и релакс.

В обобщение можем да кажем, че това е страхотна играчка с толкова много функции, че вероятно ще ви е трудно да се съсредоточите върху една от тях. Изучаването на възможностите на това устройство е много забавен процес.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка