You are currently viewing Козметика за секс –  не, не е излишна!

Козметика за секс – не, не е излишна!

Козметиката като понятие е популярна в две разновидности – т.нар. бяла козметика, която включва грижа за кожата, и декоративна, която включва различни средства за гримиране. Има обаче и трети вид, който е конкретно за секс и не само, че не е излишен, а е дори препоръчителен, да не кажем задължителен в определени случаи.

И тъй като все още се намират хора, които я пренебрегват и купуват само интимни играчки, ще поясним защо е необходима тя:

За двата пола

За лубрикантите се говори много, защото те са не само желателни, но и задължителни, особено при анален секс, използване на по-големи секс играчки и някои видове стимулатори. Истината е, че когато и да приложите лубрикант, няма да бъде излишен! Единственото, за което трябва да внимавате, е той да бъде правилният.

Другият силно препоръчителен продукт е почистващият спрей, с който си гарантирате отлична хигиена на половите органи и на секс играчките, които трябва да бъдат напълно дезинфекцирани, ако не искате да си навлечете инфекции.

Козметика за мъже

Едва ли съществува мъж, на когото му е безразлично как ще изглежда (и най-вече – как ще се справи) в интимен план. Поне докато е в сексуално активна възраст. За всеки уважаващ себе си мъж е създадена козметика, която може да се използва преди, по време на полов акт и след него. Тя включва страхотно разнообразие от продукти – за уголемяване на пениса, за почистване, за ерекция, забавящи еякулацията, за подобряване вкуса на спермата, парфюми с феромони, за стягане на аналните мускули и т. н. Очевидно е, че тези неща са необходими, ако искате качествен и безопасен секс.

Козметика за жени

Едва ли съществува дама, която не иска стегната и еротично възбудена интимна зона, приятно ухание по време на секс, неустоимо привличащи аромати за съблазняване, удоволствие на клитора, по-едри гърди и дупе, орални ласки с хубав вкус. Всичко това се предлага в козметиката за жени – палитра от продукти, които извеждат секса на по-високо чувствено ниво и съответно – правят жената още по-желана.

Козметиката за мъже и жени може да реши и някои здравословни проблеми, възпрепятстващи нормалните фази на сексуалния акт. Например, такава е ролята на кремовете за ерекция, помагащи на мъжете с еректилна дисфункция да се радват на пълноценен полов живот. А за дамите, навлизащи в менопауза или страдащи от гинекологични заболявания, продуктите за възбуда, за повишаване на чувствеността или например за стягане на вулвата ще им помогнат отново да бъдат здрави и млади в сексуален аспект.

секс магазин