Корсет – вечният сексапил

Корсет – вечният сексапил

Корсетите се носят от жените векове наред с едничка цел – подобряване на външния вид чрез подчертаване на женските форми и стесняване на талията. Те са спечелили своето почетно място както в дамската мода, така и сред секс аксесоарите за привличане. Известни са с това, че извеждат на преден план даденостите и видимо разкрасяват на фигурата, повдигат самочувствието, а с това – и нивото на сексуалния живот. Корсетите днес представляват изискан елемент за спалнята и един успешен начин за стимулиране на сексуално желание. 

Модната еволюция на корсета е факт така, както и при други аксесоари. Първоначално е бил създаден, за да придаде на тялото желаната форма на пясъчен часовник, но това е била модна реликва отпреди няколко века. Днес акцентът отново пада върху извайване на торса, но дизайните вече са с по-разнообразни идеи.

Корсетът като елемент за съблазън

Корсетите се предлагат във всякакви форми и размери. Изборът измежду толкова предложения не е лесен, така че нека разгледаме някои фактори, които биха били определящи:

  • средна дължина – наричат се универсални корсети, защото подхождат на почти всяка фигура и вършат основната си работа – прибиране на тлъстините по талията, корема и ханша;
  • къси – те оформят главно талията; ако гърдите ви са с по-скромни размери, тогава се фокусирайте върху “разрошени” линии на бюста, например пера или други, сложни детайли в тази зона;
  • високи – те създават ефект на висока талия и са идеални, в случай че нямате естествено оформена такава.

Нека изборът ви на корсет отразява настроението ви в спалнята

През всички епохи корсетът е свързан със сексапил. Може ли някой да си представи куртизанка от миналото без корсет, например? С помощта на този горещ аксесоар всяка жена може да бъде съблазнителка. Когато се използва основно за секси визия, корсетът позволява дръзко открити форми и по-палав дизайн. Подкрепен с чорапи и жартиери, той ще ви направи звезда в леглото.

При избор на корсет не се ограничавайте само с един модел. Ако нощта е подчинена на робство или садо-мазо игри, тогава черното е най-подходящо. Червеното символизира огнена страст, така че то е универсално за всяка секс сесия. Розов цвят приляга, ако и спалнята е в такъв тон или сте на парти, където има много сладкиши, а в края на събитието искате някой да опита и от вашите прелести. Изкусителният сценарий може да включва ролеви корсет като: прислужница, медицинска сестра, палава студентка, зайче и много други образи. Изберете този, който най-много подхожда на същността ви.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка