You are currently viewing Какво женско облекло най-силно възбужда мъжете?

Какво женско облекло най-силно възбужда мъжете?

Още от тийнейджърки у младите дами започва да се заражда мисълта за това как да заинтригуват другия пол, да бъдат забелязани, да се почувстват по-желани и да привлекат вниманието към себе си.

Днес нежната половина от света става по-изобретателна в съблазняването и това я прави още по-интригуваща за околните. Жените знаят какво се харесва повече и какво ще им помогне да открият това, което търсят, особено ако искат скоростно да разтуптят мъжките сърца.

Идеите, които ви предлагаме по-долу, могат да ви бъдат от полза в мисията ви да съблазните мъжа, когото желаете, или просто да погалите самочувствието си.

Малка черна рокля

Това е първата съставка от ритуала за привличане на мъжките погледи. Малката черна рокля е класика и тотален хит за ценителите. Облечена плътно по тялото, би заинтригувала всеки, който има изискан вкус.

Комбинирайте я с черни обувки на ток или платформи, за да добавите щипка сексапил към визията си.

Дантела

Това е втората съставка от нашия ритуал – доста от мъжете се впечатляват от жени в дантела. Още повече – тя е символ на нежност, елегантност, сексапил и дори невинност особено когато загатва за нежната ви кожа измежду дантелените орнаменти върху всяка част от тялото ви. Дантелата може да бъде носена под различни форми като бельо, чорапи или секси рокля..

Ефирна бяла блузка

Доказано е, че при огромна част от мъжкото съсловие полупрозрачната бяла блузка възбужда въображението, загатвайки за красивото женско тяло, което я носи. Това е още един скрит коз, който дамите имат в арсенала си. Може да се комбинира с още аксесоари и други съчетания на секси облекло от нашия списък по-долу.

Корсет

Корсетът от много векове е едно от най-носените облекла и това не е никак случайно. Благодарение на него, тялото ви ще изглежда по-елегантно. Извивките, които се разкриват чрез него, могат да оформят допълнително цялостното ви секси излъчване. Тънката талия, повдигнатият бюст и стройната фигура са само част от бонусите, които корсетът може ви да донесе.

Подбирайте старателно модела бюстие, което ще носите. Добре е да ви е удобен, да се движите свободно и да изглеждате стилно.

Елегантни къси панталонки

Това е доста добра възможност да покажете нежните си и изящни крака. Удобството и приятната гледка са бонус и за двете страни, които ще се наслаждават на това облекло. Тук отново въображението би играло голяма роля, тъй като този тип панталонки са най-близо до най-желаните части на женското тяло.

Червена рокля с дълбоко деколте

Дълбокото деколте е едно от най-разпространените стереотипи за сексапил при жените. Мъжете се побъркват по идеята за бюст, който се подчертава от впитата по тялото червена рокля, правейки гледката още по-секси. Такава специална рокля може да намерите в специализиран секс шоп. Разнообразието от секси артикули ще завладее дори и вас самите.

Червеният цвят по начало е сигнален, знак за внимание, но също така носи и страст, пламенност и се свързва със силни романтични и сексуални емоции. Червеното е класика и е добре да имате винаги под ръка дреха или аксесоар с този цвят.

Обувки с висок ток

Стойката на една жена е от доста важно значение за цялостната визия и играе огромна роля за сексапила ѝ. Носенето на високи токчета прави женското тяло още по-секси, подчертава дължината и елегантността на краката и води до богато развихряне на въображението на всеки мъж.

Има мъже, които обичат само да гледат обувките на нежния пол, но има и такива, които обичат да ги усещат по тялото си. Тук те навлизат в една по-интимна обстановка, в която могат да експериментират с партньорката си и да си доставят взаимно удоволствие.

За да привлечете мъжкото съсловие към себе си, най-вече е нужно да бъдете себе си. Това също означава да споделяте своите вкусове, стил, желания и предпочитания на среща, в леглото или навън. Нека не забравяме, че всяко нещо си има време и място, затова внимателно подберете всеки един аксесоар кога и за кого би бил най-посходящ. Имайте предвид, че от вашето представяне ще зависи вашият успех.