Какво да изберем за своя Свети Валентин?

Какво да изберем за своя Свети Валентин?

Февруари. А това означава, че е дошъл най-романтичния празник на годината. Също така, това е триумфа на сладкарските отдели, цветарската индустрия и прочие. И ако живеете в обществото, а не на отдалечен остров в уединение, тогава най-вероятно знаете, че именно този празник хората избират, за да покажат чувствата към партньора си. Някой със страхопочитание очаква този ден, за да признае чувствата си, а за друг това е просто още един празник, който служи като повод за романтична вечеря със светлина от свещи и приятни изненади. Е някой се запасява с носни кърпички и търси докосващи филми за нереална романтика или страст, надявайки се скоро да срещне любовта. Но без значение към такъв тип хора принадлежите, всички имаме нужда от едно общо нещо – топлина, уют, разбиране и… ако позволите, за удоволствието знаем много!

Изборът на подаръци за мъже е най-трудната задача за всяка жена.
Всяка втора жена се пита: „ От както се нуждаят тези мъже?!“, избирайки подарък за празника.

Разбира се, на 14 февруари лесно можете да подготвите някакъв минималистичен подарък, уж чисто символичен, а и приятен. Но е по-добре да подарите нещо наистина стойностно, полезно и доставящо удоволствие, нали? Свети Валентин е идеалният празник за подарък от секс шоп! Кога, ако не в най-романтичния ден в годината, ще имате възможност да си купите – интимно малко нещо и да постигнете целта с „подарък“.

14 февруари е празник не само на любовта, но и на любовните експерименти.

Вашият мъж очевидно ще бъде много приятно изненадан от интимен подарък. Този подарък ще предизвика много повече емоции и впечатления от например „черни чорапи“.

Не, не сме против, така да се каже, традиционни подаръци. Чорапите са добър, дори прекрасен подарък, в случай че партньора ви държи да включва в стайлинга си „дизайнерски“ чорапи. Но след изпиране чорапите по чудо изчезват от барабана на пералнята и трябва да се превърнете във фея, която трябва да събира чорапи от различни двойки.  Е, не е най романтичния подарък, съгласете се. Ако това, разбира се, не са кожени или дантелени вариации на бельо, които събуждат въображението и пламенното желание – да този вид подарък го одобряваме.

Passion.bg ще ви осигури най-богатия избор от продукти за истинско удоволствие. Подарете не само любов, но и наслада.

Печеливша опция за подарък – Мастурбатор.Тук ще имате поле за избор, като се започне от цена и завършва с избора на дизайн, материал и технологичност на продукта. Дайте му повод да се наслади на онези моменти, дори когато не сте наоколо. Вашият мъж ще бъде приятно изненадан от такъв подарък, повярвайте ни!

Пенис пръстените също са много необходимо и полезно нещо и за двамата партньори. Нека вашият секс продължава по-дълго и мъжеството му да бъде по-твърдо и устойчиво. Освен това и двамата сте в състояние да се насладите на такъв подарък, защото има такива пръстени с вибрация. Вибро-пръстените перфектно ще стимулират женския клитор по време на интимния процес.

КАК ДА ЗАРАДВАТЕ МОМИЧЕ С ПОДАРЪК? – ЛЕСНО!

Подаръците за жени също са изпълнени със стереотипи и типични подаръци. Душ гел? Да, но само ако вашата дама лично ви е попитала за това или вашата сродна душа излъчва много застоял аромат. Разбира се тези продукти никога не са излишни, но можете да зарадвате своята половинка във всеки един друг ден, особено ако живеете заедно! Типичните подаръци отдавна са потънали в забрава. Но все пак, ако искате да подарите нещо от категорията за приятна грижа за тялото, релакс и удоволствие, тогава различните масажни масла, ще бъдат отличен избор. За романтиците има специални масажни свещи, които първо ще създадат незабравима атмосфера а след това могат да бъдат включени в интимната игра. И разбира се, предлагаме голям избор от вълнуващи кремове и гелове за стимулация.

Плюшени играчки? Мило, хубаво е, ако сте на 15 години и това е първата ви любов. Е или ако вашият спътник събира играчки от определен тип. Във всеки случай е по-добре да избягвате такъв банален подарък.  Искате да подарите играчка? Подарете играчка според възрастта! За жените постоянно се разработват и произвеждат поразително голям брой интимни играчки. Сред изобилието от секс джаджи ще намерите за подарък стилно устройство, което да създаде истински екстаз и блаженство и за двамата!

В случай, че се спрете на Вибратор, препоръчваме ви да обърнете внимание на Smart-играчките. Те ще помогнат за намаляване на разстоянието, ако сте на различни континенти. Умните джаджи са способни за отдалечено удовлетворяване и дори създаване на собствени индивидуални вибрации и ласки. Такъв подарък си заслужава!

Не можем да не споменем Вагиналните топчета. Такъв подарък е отличен начин да поддържате вагиналните мускули в добра форма, да укрепвате мускулите на тазовото дъно и в същото време да се забавлявате. Нека вашият подарък бъде не само удовлетворяващ, но и полезен.

14 февруари е денят, в който всеки от нас е малко валентински настроен.

Свято или не – това вече зависи от вашито нагласи и желания. Но във всеки случай, имате ли любим човек или не, независимо дали сте несемейна или семейна, традиционна във възгледите си или не – всеки от нас заслужава голяма и искрена любов!

И тъй като има празник на любовта, осигурете на любимия ви човек истинско удоволствие през този ден! Ние с радост ще ви помогнем при избора на подарък! Ако не сте намерили своя партньор в живота не се притеснявайте! Вашият Свети Валентин вече ви търси сред тълпата и в близко бъдеще със сигурност ще попаднете в точното време на точното място. Ние вярваме в това!

секс магазин