Какво да ѝ подаря?

Какво да ѝ подаря?

Идва моментът на студените дни, в които намираме уюта у дома. Въпреки че вярваме, че всяко време на годината и всеки ден е повод  да се поглезите и да подарите подарък на любимата си, особено ако това са интимни подаръци, сега е особено подходящ момент. Те не само ще я накарат да се чувства щастлива, но и ще имат благоприятен ефект върху отношенията ви с нея.

И така, нашата селекция от подаръци за чувствени дами:

  1. На първо място, разбира се, еротично бельо  ! Голям избор –  еротични бодита, прашки, комплекти, секси чорапи и чорапогащници… Представете си!  Дори ако вашето момиче, има голямо разнообразие, винаги ще се зарадва да получи нещо ново като подарък.
  2. Подарете и парфюм! И не какъв да е, а с феромони. Това са синтезирани феромони, които активизират производството на собствени. Благодарение на това тя ще бъде придружена от желание и копнеж. Вие сами ще гледате на любимата си по различен начин – с още по-голям плам на желанието. Предлагаме ви Парфюм с феромони, сладко изкушение – Perfume Spicy 30ml. Вижте и останалите предложения на Obsessive тук.
  3. Масажна свещ. Стилен вид, форма и аромат, а когато я запалите и елегантно започнете да капете разтопеното етерично масло върху тялото на партньора, за да масажирате по-късно – всичко това несъмнено ще спечели сърцето на вашата дама. А от такъв подарък ще се радва както душата, така  и тялото.
  4. За най-напредналите – подарък PowerPlay O-Wand вибромасажор! Този масажор може да масажира абсолютно всяка част от тялото! Можете точно по този начин да представите подаръка си. Започнете с масажирането на гърба на дамата ви, след това се спускайте все по-надолу. Когато е готова слезте до най-вълнуващата точка – сигурни сме, че тя ще бъде впечатлена! Забавлявайте се.
секс магазин