You are currently viewing Как електростимулацията помага за по-добър секс?

Как електростимулацията помага за по-добър секс?

Стимулацията чрез ток днес далеч е надхвърлила употребата си в болнични и козметични заведения. Например, уреди и колани за стимулиране на коремните мускули за отслабване се използват в домашни условия. Електростимулация обаче може да се прилага и при много по-приятно занимание – в секса.

Какво е еротична електростимулация?

При еротичната електростимулация се използва електрически ток с ниско напрежение. Целта е сексуално стимулиране чрез поставяне на електроди върху сексуални зони, създавайки верига от електрически импулси, които се движат по нервни влакна. По такъв начин се постига удоволствие и оргазъм, както и едновременно с това се освобождават ендорфини (хормони на щастието).

ВАЖНО: Използвайте секс играчки за електростимулация само съгласно описаните инструкции, за да бъде насладата безопасна! Не предприемайте своеволни действия, които могат да бъдат потенциално вредни!

Как действа еротичната електростимулация?

Устройствата за еротична електростимулация могат да бъдат описани така: захранващата кутия, обикновено свързана с проводници, които имат връзка с електроди. Самите електроди могат да бъдат под формата на подложки, но могат също така да включват вибратори, клиторни стимулатори, изкуствени срамни устни, стимулатори на G-точката, накрайници за ануса, пръстени за тестиси или за пениса, сонди за простатата, уретрални дилататори и други стимулатори на пениса и вулвата.

Какво е усещането при еротичната електростимулация?

Усещането варира според нивото на мощността, което използвате и типовете електроди – може да бъде нежно като леко изтръпване или силно пулсиращо с мускулни контракции. Използването на еротична електростимулация се слави като едно от най-силните сексуално стимулиращи усещания.

Някои мъже споделят, че усещането е такова, сякаш някой гали пениса им отвътре и отвън едновременно, а когато електродите са поставени и на тестисите, усещането е незаменимо. Жените, от своя страна, се наслаждават на тръпки във вагината, клитора и зърната на гърдите, които ги докарват до полуда. В някои случаи дамите използват електростимулация и като упражнение на Кегел за укрепване мускулите на тазовото дъно.

Еротична електростимулация в полза на здравето

Тези доставящи наслада уреди с ток са предназначени да увеличат еротичното удоволствие, но те също могат да се използват и за отпускане на мускулите, и за намаляване на стреса, включително като вид физиотерапия при женска сексуална дисфункция, както и при засегнати от парализа дами, които искат да изпитат истински, мощен оргазъм.

Какво е електроеякулация?

Електроеякулацията е метод, който се използва при мъже, страдащи от еректилна дисфункция. Използва се уред във формата на сонда, която се вкарва в ректума на мъжа, за да се предизвика еякулация. По същество, това се постига и с помощта на простатен стимулатор. Най-често се третират мъже, при които увеличаването на простатата засяга сексуалния им живот.