You are currently viewing Как ефектно да включим в секса много дългите коси?

Как ефектно да включим в секса много дългите коси?

Ако сте с нестандартно дълги коси, със сигурност това увеличава сексапила ви – поне така твърдят специалистите: дълги коси, дълги нокти, дълги мигли и дълги крака е зашеметяваща комбинация. Но води със себе си и въпроси: не е ли трудно да правите любов с толкова дълга коса, не се ли заплита, не пречи ли?

Има как да им отговорите, разбира се. Не само, че не пречат дългите ви коси, но и много умело могат да бъдат включени в любовната игра. Ето някои идеи за това:

Възбуждащ танц

За да го възбудите максимално и ако сте добра в танците, можете да му спретнете личен спектакъл с оскъдно облекло. Мятането на косите е част от цялата магия в секса, на която му предстои да се наслади.

Ролеви игри

Всякакви фантазии можете да развихрите с косите си, прилагайки ролеви игри: Рапунцел, принцеса, русалка, медицинска сестра… буквално всичко, за което се досетите и което може да е свързано с дълги коси.

Да покриете гърдите си с косата си

Много секси гледка е да бъдете чисто гола, като гърдите бъдат покрити с косите ви. Това ще го подлуди.

Погалване и леко гъделичкане

Косите са идеални за приятно дразнене на тестисите и пениса, изобщо върху всяка ерогенна зона, както и върху цялото тяло – едно преминаване на косите отгоре надолу, докато партньорът си лежи по гръб или по корем, би му подействало страхотно.

Позволете му да ви поязди

Накарайте го да държи косите ви като юзди, докато сте в поза „задна прашка”. Много вълнуващо е, особено когато усили опъването по време на оргазъм.

При малко по̀ хард игри

С много дългата си коса можете да го пристегнете за врата, дори да завържете „примката”. Също така, можете да го „впрегнете” с коси, завързани около кръста му при орални ласки. Опъването на косата до степен, до която можете да търпите, може и да ви харесва. А какво ще кажете, ако го „бичувате” именно с косата си – разпусната, на конска опашка или направена в плитка? Или едно „шамаросване” по лицето със сила, каквато определите.

Да покриете очите или врата си с косата си – като маска или шал

Вместо маска, собствената ви коса може да покрие очите ви. В случай че си имате такъв аксесоар, косата ви може да играе ролята на идеален шал. Уханието на естествения аромат силно ще допринесе за възбуда и страстен секс.

Да я захапете, за да намалите силата на гласа си

Един ефектен момент би бил да захапете дебел кичур от косата си или цялата дори, събрана в едно, за да намалите степента на стенанията, ако смятате, че ги правите твърде шумни.