Как да прекарате карантинния период с удоволствие?

Как да прекарате карантинния период с удоволствие

На първо място, можете да направите нещо, до което ръцете ви не са достигали дълъг период от време. Какво ще кажете за мастурбация? Но преди това, направете проверка на секс играчките си. Важно е! Погледнете за пукнатини и повреди и ако имат такива,  те могат да навредят на тялото ви. Затова по-добре е да се отървете от тях веднага, като ги заместите с нови. Измийте и почистете секс играчките с помощта на спрей за почистване на играчки и четка, това е една бърза и лесна дезинфекция на играчките.

Също така, проверете срока на годност на лубрикантите и презервативите, това също изисква време! След това е момента за избор на нови презервативи, за което ние сме се погрижили, дори да сте най-претенциозните!

Обикновено няма време да опитаме всичко, което сме искали. Ето, че дойде моментът, в който можете да опитате онова, което отдавна сте искали – запознайте се с нови вкусове, марки и релефи!

Опитайте нов тип стимулация, за която преди това сте нямало достатъчно време!

За да ви улесним максимално – сме подбрали интересена колекция от играчки за Анална стимулация. Когато избирате първата анална играчка, е по-добре да започнете с малко устройство с вибрационна функция. Такава играчка няма да ви причини дискомфорт, а ще ви достави приятни емоции.

Мислите да разбудите своята G-точка? Страхотно! Препоръчваме използването на ергономичен вибратор, предназначен да стимулира G-точката, която обикновено е разположена на дълбочина 3-5см от входа на влагалището.

И разбира се преди-след или повреме на… се насладете на масажа. Разгледайте нашите масажори и клитор стимулатори! Не подценявайте стимулацията на клитора, защото тя най-лесно и най-бързо ще ви доведе до екстаз.

Най-вероятно ще ви остане време и да овладеете техниката на „дълбокото гърло“, за която не забравяйте, смазването. Особено в началните етапи, то е важно – допринася за по-добро плъзгане, особено ако се използва презерватив. Партньорът ви ще полудее от щастие ако го изненадате с ново умение като това. Струва си да се отбележи, че оралните лубриканти с ефект на затопляне, помагат за отпускане на гърлото, така че за тази цел си струва да им се доверите.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка